| Telefonų modeliai > 6xxx |
| Nokia 6300 |
| << < (2/4) > >> |
| Arnoldino:
man ir liux telefonas, bet pardavimo atzvilgiu nei vieno susidomejusio per tris dienas...O kokia kaina lietuviu kalbos ivedimo jam? |
| smiriukas:
--- Citata iš: Arnoldino Lapkričio 17, 2007, 10:37 ---man ir liux telefonas, bet pardavimo atzvilgiu nei vieno susidomejusio per tris dienas...O kokia kaina lietuviu kalbos ivedimo jam? --- Baigti citatą --- Nezinau,jauciu panasiai kaip visiem telefams... Tai 15 -20lt.. Gal pigiau,gal truputuka brangiau.. |
| Wyshniukas:
--- Citata iš: Arnoldino Lapkričio 17, 2007, 10:37 ---kokia kaina lietuviu kalbos ivedimo jam? --- Baigti citatą --- Jeigu pas meistrus, manau tiek kiek smiriukas minėjo. Jeigu namie, nieko. Jeigu iš kiltų klausimas kaip, http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,5905.msg40921.html#msg40921 tik jau tau reikėtų susirast regiono kodą pagal telefono spalvą. |
| buga:
Sveiki! Turiu klausimą, kuris man neduoda ramybės. Prieš porą dienų įsigijau NOKIA 6300 ir pastebėjau, kad jungiantis prie mobilaus interneto, siunčiant žinutes ar tiesiog prieš suskambant skambučiui ekranas pradeda šiek tiek "lakstyti", na, mirguliuoti. Panašiai kaip monitorius, jei šalia būna padėtas mobilus telefonas. Tai noriu paklaust, ar čia man vienai papuolė toks aparatas ar tai bruožas, būdingas visiems 6300 aparatams? |
| Arnoldino:
kiek atrisimas nuo anglisko tinklo siam modeliui kainuoja? |
| Navigacija |
| Pranešimų sąrašas |
| Kitas puslapis |
| Ankstesnis puslapis |