Telefonų modeliai > 5xxx
Nokia 5200 pranešimo garsas tylus
Suomis:
Nesuprantu dėl ko kai ateina žinutė, jos standartinis signalas labai tylus, spėju dėl to, kad reikia kad ilgesnis signalas būtų ir tipo išgarsės, bet per nustatymus nustatęs, kad "Skambės" manau turėtų taip būti, kad tipo tyliau o poto garsiau kai nustatai "Garsės" nesuprantu. Gal kas turit patarimų?
Wyshniukas:
O koks garsumo lygis nustatytas? Maksimumas?
Suomis:
Taip, pats stipriausias garsumas nustatytas... Kitas signalą parinkau, kuris iš savęs garsėja tai išgarsėjo jis kai atėjo sms, o standartinis ne, o kai klausai standartinį, tada kai renkiesi kokį toną ant sms dėti, tai jis normaliai skamba.
Wyshniukas:
Hmm...net nežinau, ar nebus tik čia koks FW bug'as. Kokia versija pas tave (*#0000#)? Pagal versijos numerį, būtų galima pabandyti surasti tos FW bug'us.
Aš pasidaryčiau visko kopiją (numeriai/nustatymai/atmintis) ir daryčiau gamyklinių nustatymų atstatymą, nes spėju čia tau taip ne iš karto atsitiko. Jeigu tai nepadėtų, pabandyčiau atsinaujinti FW su NSUS (http://www.nokia.lt/support/su/)
Suomis:
--- Citata iš: Wyshniukas Birželio 15, 2007, 22:17 ---Hmm...net nežinau, ar nebus tik čia koks FW bug'as. Kokia versija pas tave (*#0000#)? Pagal versijos numerį, būtų galima pabandyti surasti tos FW bug'us.
Aš pasidaryčiau visko kopiją (numeriai/nustatymai/atmintis) ir daryčiau gamyklinių nustatymų atstatymą, nes spėju čia tau taip ne iš karto atsitiko. Jeigu tai nepadėtų, pabandyčiau atsinaujinti FW su NSUS (http://www.nokia.lt/support/su/)
--- Baigti citatą ---
Nokia 5200 V04.71 RM-174
Language V04.71 28.02.08 RM-174
Va ką rodo *#0000#
Hm, numeriai SIM kortoi tai gali jie dingti po atstymų? Ir jeigu rasi ką apie šitą versiją ir kad jos šitas būdas or smth, tai bandysiu su NSUS.
EDIT: Gamyklinis atstymas nepadėjo, jau tel visiškai iškroviau, pakrausiu 14h ir ryt bandysiu atnaujinti versiją per NSUS, nors gal jau pas mane naujausia, bet bus matyti, gal pasitaisys, o jei ne, tai tada spėju taip turi būti :) Nes nokia.lt pataria kas mėnesį tuos update tokius daryti... :)
Ir dar toks klausimėlis, į Nokia 5200 dedasi microSD kortelės ar miniSD kortelės? Nes velnias žino kurią pirkti, pilna jų visokių :D