Telefonų modeliai > 5xxx

Nokia 5200 pranešimo garsas tylus

Puslapiai: << < (2/2)

Wyshniukas:

--- Citata iš: Suomis  Birželio 15, 2007, 23:13 ---Nokia 5200 V04.71 RM-174
nokia.lt pataria kas mėnesį tuos update tokius daryti...

--- Baigti citatą ---

Čia naujausia versija šitam modeliui.
Bet kad per tokį intervalą Nokia FW naujų neišleidžia, kiek aš žinau. 6233 FW atnaujinimo visi ilgai laukė ir verkė kol pasirodys, taip kad tas mėnuo man keistai atrodo.

--- Citata iš: Suomis  Birželio 15, 2007, 23:13 ---į Nokia 5200 dedasi microSD kortelės ar miniSD kortelės?

--- Baigti citatą ---

Tau reikia microSD (arba kitaip vadinama TransFlash). Skirtumą kortelių pastebėsi nuotraukoj.
Iš kairės į dešinę: pinigas, microSD, miniSD, adapteris

Suomis:

Tai sakai, net neapsimoka atnaujinti versijos? Palikti taip kaip yra?

EDIT: Bandžiau atnaujinti tai kaip supratau jokių update nėra

Dėl kortelės tai viskas aišku, microSD dar mažesnė negu ta miniSD :D Ačiū už šią info.

Wyshniukas:

Tada nieko daugiau nebelieka ir teks susitaikyt su padėtim. Pas mane 6233 tokių "šposų" dar neparodė ir visada garsiai suskamba, nebent profilyje nustatytas garsėjantis tonas žinutės.
O rimtai, nebus čia tik su profilių nustatymais kas nors? Nes kiekvieną profilį gali redaguoti kaip tik tu nori. Pabandyk paredaguot, išsaugoti profilį, o tada išsisiųst sau žinutę, na arba kas nors tau.

Suomis:

--- Citata iš: Wyshniukas  Birželio 16, 2007, 15:27 ---Tada nieko daugiau nebelieka ir teks susitaikyt su padėtim. Pas mane 6233 tokių "šposų" dar neparodė ir visada garsiai suskamba, nebent profilyje nustatytas garsėjantis tonas žinutės.
O rimtai, nebus čia tik su profilių nustatymais kas nors? Nes kiekvieną profilį gali redaguoti kaip tik tu nori. Pabandyk paredaguot, išsaugoti profilį, o tada išsisiųst sau žinutę, na arba kas nors tau.

--- Baigti citatą ---

Na "Priim. ryšio sign.: Skambės"

Taip nustatyta, o prie sms tokio dalyko net nėra, čia tik tas vienas yra, na užsidėjau sms ilgesnį signalą, tai vėliau išgarsėja, bet nesamonė, kad iškart greit negroja. Keista tikrai keista.

EDIT: Gal kas žino ką reiškia ant Nokia 5200 "Šviesos efektai Taip/Ne" čia kai profilius editini jis yra.

Ir dar toks keistas dalykas, kai rašau sms, neprirašau 160simbolių, o man jau ten rašo 2-3sms, kad tipo prirašiau, nu nesamonė, kai tik pradedu rašyti būna 1000/1 ten poto kažkaip blogai skaičiuoja. Gal kas žino, kaip galima būtų ištaisyti šitą dalyką?

Kulverstuxas:

Sviesos efektai tai yra kai tau kas skambina ar paraso sms kai skamba melodija tada blyksi ir tlf apsvietimas(su orginaliom melodijom blyksi pagal ritma).
O del sms tai neisivaizduoju

Puslapiai: << < (2/2)

Eiti į pilną versiją