Ne į temą > Kita
Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
<< < (3/15) > >>
shrekas:
Ateina bobute i taisykla:
-Man reikia pataisyt telefona...
-O kas jam yra?
-Kai man skambina- jis visas dreba, pataisykit kad nedrebetu....
esnyper:

--- Citata iš: shrekas  Rugpjūčio 12, 2010, 11:00 ---Ateina bobute i taisykla:
-Man reikia pataisyt telefona...
-O kas jam yra?
-Kai man skambina- jis visas dreba, pataisykit kad nedrebetu....

--- Baigti citatą ---

Geras, geras ;D
shrekas:

--- Citata iš: Gallardo  Rugpjūčio 10, 2010, 22:17 ---Užmiršot šią temą, chebryt, juk nutikimų daug įvyksta. Prie progos papildykit :)

--- Baigti citatą ---
Tai kad forumas vezlishkas pasidare, net uzeit nesinori....
Įrašyta: Rugpjūtis 12, 2010, 11:49Nu va, forumas pradejo normaliai veikt man, tai tuo paciu ir nauja istorija...

Ateina moteris i taisykla su sena Nokia....
-Istrinkite man interneta is telefono. Seka cia mane visokie, skambineja... Jau viena telefona i upe ismeciau....

Na ir dar viena...
Be abejo vel moteris, su nauja, bet visai paprastute Nokia...
- As trumpam, man biski reikia, cia nieko nekainuos (jos zodziai meistrui!!!). Man reikia telefone pakeisti data, vakar pirkau telefona, tai (keiksmazodis) pardavejas per 5 minutes nieko nesugebejo paaiskinti....
Prasideda nuotolinis aiskinimas ka reikia spausti kad pasikeisti data. Datos keitimas truko apie 10 minuciu, bambuke visiska...
winci:
Gal ne visai apie mobilius, bet į temą - buvau pas remontininkus ir nugirdau tokį pokalbį tarp meistriuko ir statybininko grįžusio pavasarot iš skandinavų : "Turiu LAKTOPĄ norvegišką, ar padarysit lietuvišką, kažkokį šūdą reik kiek žinau įdėt" Meistriukas : "Ką turi?". Statybininkas "Laktopą". Meistriukas : "Supratau...atnešk parodyt". Atvelka statybininkas iš šalia stovėjusios Audi A6 asusą neblogą (įtariu "nupūstą" Norvegijoj) ir sako: "Į LAKTOPĄ įdėk, kad būtų lietuviškas, windouzus ir žaidimų ir internetą, galiu mokėt 100 eurų, ar išeis padaryt per savaitę?" :D
Dzyga:

--- Citata iš: winci  Rugpjūčio 15, 2010, 00:43 ---Gal ne visai apie mobilius, bet į temą - buvau pas remontininkus ir nugirdau tokį pokalbį tarp meistriuko ir statybininko grįžusio pavasarot iš skandinavų : "Turiu LAKTOPĄ norvegišką, ar padarysit lietuvišką, kažkokį šūdą reik kiek žinau įdėt" Meistriukas : "Ką turi?". Statybininkas "Laktopą". Meistriukas : "Supratau...atnešk parodyt". Atvelka statybininkas iš šalia stovėjusios Audi A6 asusą neblogą (įtariu "nupūstą" Norvegijoj) ir sako: "Į LAKTOPĄ įdėk, kad būtų lietuviškas, windouzus ir žaidimų ir internetą, galiu mokėt 100 eurų, ar išeis padaryt per savaitę?" :D

--- Baigti citatą ---

Uz 100 as jam pilna harda buciau filmu, zaidimu prirases ir padares per diena. :D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją