Telefonų modeliai > 6xxx
Nokia 6233 garso,vibro problemos.
(1/3) > >>
smiriukas:
Sveiki turiu 6233 ir kazkas yra,kad veikia tik 1 garsekalbis ir vibro neveikia.. Ka siulote daryt? beje yra garantija,bet tel pirktas kitam mieste ("BITE" parduotuveje) tai ar taisytu mano mieste ta nokia?
Wyshniukas:
Tvarkymui priimtų tavo mieste, bet jei nebūtų galimybės sutvarkyt tavo mieste, persiųstų į pagr. centrą.
YOO:
Na nezinom is kokio tu miesto. Na tavo mieste tikrai priimtu jei is Bites, o ne Omnio. Jei tavo mieste butu MTTC centras tai jame ir taisytu, jei nera, tai siustu. O siulome pirmiausiai zinoma nest i garantini  ;D
smiriukas:
Beje nesenai iskrito nokia 6233 mano ant zemes ir nebeveikia ekranas (tik sviecia baltai) ka daryt?  :'( :'( :'(

P.S. Vibro jau yra :D, jei kam idomu as is Silutes.. Beto kaip sakyt,kai nesiu i garantini,kad tvarkytu tel,nes manau netvarkys kad nukrito,nes cia jau mano kalte, reik kazka suspankt,bet ka ?  ??? ?
Įrašyta: Spalis 26, 2007, 13:51 Na tai niekas minciu jokiu neturite? bandysiu ryt nest i Bite..
YOO:
Pirmiausiai nesk i garantini. Na tai kas kad nukrito, jei ekranas, korpusai neskile tai gali ir nepamatyt kad numestas buvo  :biggrin:
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją