| Telefonų modeliai > 6xxx |
| Nokia 6233 garso,vibro problemos. |
| << < (2/3) > >> |
| smiriukas:
--- Citata iš: YOO Spalio 29, 2007, 08:33 ---Pirmiausiai nesk i garantini. Na tai kas kad nukrito, jei ekranas, korpusai neskile tai gali ir nepamatyt kad numestas buvo :biggrin: --- Baigti citatą --- Siluteje neprieme garantinis mano tel... Teks vest y Klaipeda.. Nuvesiu,gal sutaisys.. :) siaip ta mano nokia is priekio beveik kaip nauja atrodo, o is nugaros pabraizita truputuka, o kad krites tai nesimato.. Tik man atrodo ji buvo ardyta :eek: tai kazin kaip cia bus su garantiniu.. na bet vistiek nutempsiu ja sestadieni i klp ;) |
| YOO:
Na kiek mes siunte su garantiniu, tai taisydavo MTTC kai net budavo akivaizdziai ant korpuso matyt, kad krites :) Del atsukimo, tai irgi kazkas labai turi matytis: ar varztukai ismalti, ar darant korpusas palankstytas....Tiesa, o tai ko Silutej neeme ? cia ytariu problema didziule su siuntimu i garantinius...pvz marijampoles apskr. jauciu kad nokijas ir samsungus tai dar sonexas ima, o kitu gamintoju niekas neima :P |
| smiriukas:
--- Citata iš: YOO Spalio 29, 2007, 16:55 ---Na kiek mes siunte su garantiniu, tai taisydavo MTTC kai net budavo akivaizdziai ant korpuso matyt, kad krites :) Del atsukimo, tai irgi kazkas labai turi matytis: ar varztukai ismalti, ar darant korpusas palankstytas....Tiesa, o tai ko Silutej neeme ? cia ytariu problema didziule su siuntimu i garantinius...pvz marijampoles apskr. jauciu kad nokijas ir samsungus tai dar sonexas ima, o kitu gamintoju niekas neima :P --- Baigti citatą --- Taip Siluteje neeme :) Na lik korpusas neapdauzytas,varztukai nesulankstyti,nepersukti ir pan. nesuniokoti tai gal visdelto taisys.. :) |
| YOO:
Tai turi imt, niekur nedings :biggrin: |
| smiriukas:
Nesvarbu man kiek truks taisymas,nors butu gaila ilgam likt be telefono,bet tegul garantiniame nemokamai sutvarko man ta ekrana ir garsekalbi :D Turetu but neblogas stereo sound per 2garsiakalbius,nes kolkas tik esu girdejas garsa per 6233 tik su vienu garsiakalbiu :P |
| Navigacija |
| Pranešimų sąrašas |
| Kitas puslapis |
| Ankstesnis puslapis |