Telefonų modeliai > Kiti

E50 neregistruoja SIM kortelės prie tinklo

(1/3) > >>

deivibyte:
Taip, nusipirkau e50 telefona viskas veikia veikia.. ir staiga po poros savaiciu. ijungiu ir raso kad sim korteles registravimas nesekmingas(kazkas panasiai) ir neveikia.. prie tinklo negali prisijungti. Pirkau is skelbiu.lt

Wyshniukas:
Man asmeniskai pati pirma mintis yra kad telefonas buvo pavogtas ir kelių valandų ar dienų bėgyje buvo parduotas tau, o savininkas susiradęs savo telefono dokumentus tiesiog pranesė policijai ir operatoriui, kurie ėmėsi veiksmų ir užblokavo telefono IMEI, ko pasekoje negali registruoti kortelės. Kokia komplektacija buvo ir ar turi kokius dokumentus E50 (čekis, garantinis lapas ar panasiai).
Pabandyk įstatyt Tele2 (jeigu ne T2 paslaugosmis naudojies) operatoriaus kortelę ir pasižiūrėk kas vyksta tada. Kiti variantai gali būti: SIM kortelė/sąskaita buvo užblokuota operatoriaus, hardware gedimas (sudrėkę, pažeisti kontaktai...spėju tik), programinis gedimas.

deivibyte:
O dieve! jeigu vogtas! Ka man dabar daryti? mane policija gali suimti? nu bet tas telefonas gulejo masinoje visa para saltyje. taciau poto jis dar veike,o dar po dienos nustojo veikti. Pameginsiu tele2 isideti. O kur galima butu i servisa nunesti, kad pasiziuretu tiksliai kas jam yra ? vilniuje

KT819GM:
Tele2 jau ir blokuoja vogtus telefonus. O del gedimo paprasciausia isitikint: Pabandyk be korteles 'pamajakint' 112 (tik nesiulau to daryti daznai, tad nepiktnaudziaukim :) ). Jei viskas bus ok - 99% vogtas aparatas, o nuo vagystes aplinkybiu gali kilt nemazu problemu. Jei neskambins avarinei - gali but dregmes padariniai, tad aparata reikia isjungti, isimti baterija ir nest i meistrine.

deivibyte:
Skambina 112. o negalejo buti, kad kazkaip jis prie tinklo priristas ar pns? ai nu bet man ir anksciau butu neveikia. tai ka man dabar daryti ? perka kas tokius ? tai dabar jo net nelaikyti ijungto, nes policija gali atvaziuoti ? *CENSORED*!

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją