Telefonų modeliai > Kiti
E50 neregistruoja SIM kortelės prie tinklo
smiriukas:
--- Citata iš: deivibyte Lapkričio 10, 2007, 17:52 ---Skambina 112. o negalejo buti, kad kazkaip jis prie tinklo priristas ar pns? ai nu bet man ir anksciau butu neveikia. tai ka man dabar daryti ? perka kas tokius ? tai dabar jo net nelaikyti ijungto, nes policija gali atvaziuoti ? *CENSORED*!
--- Baigti citatą ---
Policija tikrai taip greit neatvaziuos,turejau n70 kirsta tai pas mane mentai prisistate tik po savaites,bet as jau to tel nebeturejau ir kadangi ne as atkirtau man nk nebuvo tik paime parodymus.. O pirkti tai manau perka,nes senai kazkada esu pardaves issijunginejanti k300i,nokia 7650 blogai veikianty (ekranas kartais atsirasydavo),motorola v3 nesikraunancia ir e398 kazkokia keista xD ..
deivibyte:
tai dabar man reikia laukti policijos ? o gali buti, kad ir neatvaziuos ?. o dieve, reikia atsikratyti blem kam as ji pirkau...
smiriukas:
--- Citata iš: deivibyte Lapkričio 10, 2007, 18:09 ---tai dabar man reikia laukti policijos ? o gali buti, kad ir neatvaziuos ?. o dieve, reikia atsikratyti blem kam as ji pirkau...
--- Baigti citatą ---
Nesijaudink tu taip.. Gal jis net nevoktas,gal jis tik sugedes.. Geriau kolkas laikyk jy off.. Pirmadieni nunesk pas meistrus ir paklausk ar nesugedes.. Jei nesugedes,tai turbut vogtas,kirsta,o jei pagedes tai nieko tokio,sutaisys :) ...O siaip atvaziuos ar ne policija nzn :D
deivibyte:
Man net baisu pagalvoti.. jeigu vis vogtas. o kiek dabar jis vertas? Pakrautuvas, ausines ir telefonas. Telefonas atrodo kaip naujas, nera ibrezimo nei vieno, net nesimato, kad buvo naudotas. Nu nesamone blem
smiriukas:
--- Citata iš: deivibyte Lapkričio 10, 2007, 18:15 ---Man net baisu pagalvoti.. jeigu vis vogtas. o kiek dabar jis vertas? Pakrautuvas, ausines ir telefonas. Telefonas atrodo kaip naujas, nera ibrezimo nei vieno, net nesimato, kad buvo naudotas. Nu nesamone blem
--- Baigti citatą ---
Palauk truputuka,tuojaus parasysiu cia tau apytikslia to telefono kaina,kiek uz jy gali prasyt.. :) O pirkai ta tel is pacaniuku ar is vyresnio zmogaus?
Beje pas tave tel su fotiku ar be?
Na pazejau skelbimuose kaina ju eina nuo 400 iki 500lt. Uz nauja maciau praso nuo 550 iki 650lt. :)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją