Telefonų modeliai > Sony Ericsson
padekit zmones lbj lbj rejke pagalbos neisejna man
shwede:
taj wa pradesiu pasakot :-[ susiradau forume aprasyta kaip isikelt ten saound drivers dar ten temas flash'ines ir tt...wiska darau kaip yra parasyta pagal pawyzdi bet nemoku instaliuot usb flash driver ce skaiciau kad rejke isjunkt telefa ir laikit "c" ir usb ikist ir pc automatiskai turi pridet nauja aparatura arba galima pacem bet pats bandziau pridet neranda ka pridet tos aparaturos o su tuo "c"laikymu nesugadinsiu telefo?bandziau be o usb flash driver wiska nuflashinu su XS++ pasileidziu per far ten f11 spaudziu paskuj SEFP pasirenku ten w300_w810i ir dar ten kaskoks yra tada paspaudu enter matrix laukiu kol 60tu failu nuskaitys ir kajp tik tai padaro gaunu error wa toki http://www.talpink.lt/images/v.php?id=19835be pavadinimo.JPG ce gal del to kad be usb flash draiver darau?ir kaj bandziau pas klasioka pajunkt per far pas jy palusta ant 100% kur jau turi iejt y telefa :'( :'( telefas mano taj w810i ir klasioko toks pat jam wiskas gerai iejna i far o man paluzta :'( :-[ :'( padekit zmones bukit geri srry uz tiek prirasimo bet prasau atsakykit nuoseklej nes ten wietom nlbj gaudaus...niekas negimsta mokytas ;) P.S adminai sry uz floda jej taip padariau ir jej kas gera isamanot apie taj taj galit y skype indrutea15
grazhvee:
merginos ir mobiliaku programavimas kazkas naujo :)
Wyshniukas:
grazhvee velniai žinai čia jis ar ji. Iš teksto naudojamų linksnių būtų JIS, iš vardų JI.
shwede siūlyčiau tau šiek tiek lietuvių gramatikos taisyklių pasimokint, o tai kaip iš kibiro tekstas parašytas, reikia mintis susirankioti. Mano klausimas būtų toks: ar jau prieš tai kas nors naudojuos kompiuteriu tavo ir ką nors darė su SE telefonais? Gal sakykim atnaujino telefono programinę įranga per SEUS? Ir kaip suprast su XS++ "nuflashinau"? Ką tiksliau tu darei?
bronius69:
--- Citata iš: grazhvee Gruodžio 04, 2007, 21:30 ---merginos ir mobiliaku programavimas kazkas naujo :)
--- Baigti citatą ---
jai tai tiesa tai,nesveikai cia... :-X
grazhvee:
kad ir skaipas nevyriskas indrutea15 :o
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją