Telefonų modeliai > Siemens |
Ar jums gaila SIEMENS? |
(1/7) > >> |
egiuxz:
Man tai labai.Norisi kaupti ju kolekcija:D Dziugausiu,kai Nokia,Samsung bankrotuos,bet deja,sie luzenos ant bangos.Kaip jus SIEMENS bankrotas paveike? |
Rytauzinas:
--- Citata iš: egiuxz Gruodžio 25, 2007, 20:55 ---Man tai labai.Norisi kaupti ju kolekcija:D Dziugausiu,kai Nokia,Samsung bankrotuos,bet deja,sie luzenos ant bangos.Kaip jus SIEMENS bankrotas paveike? --- Baigti citatą --- Siemens ne telefonas o tik zaislas gali is jo bet ka padaryti o ir kajna zinoma jo nera kosmine (modeliu ta prasme) bet is esme negajla bus dar tu telefonu ir naujos virmos atsiras.... zodziu nera to blogo kas neiseitu i gera |
MJonaitis:
Tema tai gera ;D Man Siemens žiauriai gaila. Nemačiau nei vieno telefono kuris savo standartine "OS" pralenktų "Siemens OS". Kūrėjai beveik nieko nepamiršo. Ant Nokia, SE ir t.t. net neina pakeist failų galūnių, ar juos persiųst.. Perki nokia, moki už vardą.. Pirkau Siemens, nežinau už ką mokėjau, bet gavau viską ko reikėjo. Aišku gaila, kad Siemens'ai dažnai išsijunginėja. |
YOO:
Nifiga negaila...dar ir dabar nesa kruvom zmones taisyt...sako tai neisijungia, tai issijungineja....na nedadarytos buvo siemensu plokstes...labai jau silpnos. Siaip nelabai jau kuris meistras ima ju taisyt su sitais gedimais... |
k1ng:
Kai bankrutavo buvo gaila bet kai gavau k750i tai nebe gaila sudai tie siemensai buvo gerai kad bankrutavo turejau c75 suluzo per 3 menesius turejau cf75 suluzo per 1 menesi ir tt |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |