Telefonų modeliai > Siemens
Ar jums gaila SIEMENS?
<< < (2/7) > >>
egiuxz:

--- Citata iš: k1ng  Gruodžio 28, 2007, 13:53 ---Kai bankrutavo buvo gaila bet kai gavau k750i tai nebe gaila sudai tie siemensai buvo gerai kad bankrutavo turejau c75 suluzo per 3 menesius turejau cf75 suluzo per 1 menesi ir tt

--- Baigti citatą ---
Nepyk,bet tu tada kazkoks urvinis esi,kad telefu nemoki naudotis :-X.Mano mama eme m55 2004m pradzioj ir dar kuo pukiausiai veikia.Tiesa,karta 9as nesispaude,tai tik plokste pakeite,nes garantinis dar buvo. :police:
YOO:

--- Citata iš: egiuxz  Gruodžio 28, 2007, 16:57 ---
--- Citata iš: k1ng  Gruodžio 28, 2007, 13:53 ---Kai bankrutavo buvo gaila bet kai gavau k750i tai nebe gaila sudai tie siemensai buvo gerai kad bankrutavo turejau c75 suluzo per 3 menesius turejau cf75 suluzo per 1 menesi ir tt

--- Baigti citatą ---
Nepyk,bet tu tada kazkoks urvinis esi,kad telefu nemoki naudotis :-X.Mano mama eme m55 2004m pradzioj ir dar kuo pukiausiai veikia.Tiesa,karta 9as nesispaude,tai tik plokste pakeite,nes garantinis dar buvo. :police:

--- Baigti citatą ---
Matai 45 ir 55 serijos tai jie dar gan patvarus, bet va 65 ir 75 serijos, tai labai plokstes gleznos ir daznai gesdavo (zinoma ne be vartotoju pagalbos) nepataisomai :)
k1ng:
C75 TAI PATS APSIDAUZE O ANALOGA SU ZYRKLEMIS ISLUPAU NORS TELEFAS NAUJAS BUVO IS BITES SALONO NEZINAU KAS UZEJO  :D
egiuxz:

--- Citata iš: YOO  Gruodžio 29, 2007, 09:24 ---
--- Citata iš: egiuxz  Gruodžio 28, 2007, 16:57 ---

--- Baigti citatą ---

--- Baigti citatą ---
Matai 45 ir 55 serijos tai jie dar gan patvarus, bet va 65 ir 75 serijos, tai labai plokstes gleznos ir daznai gesdavo (zinoma ne be vartotoju pagalbos) nepataisomai :)

--- Baigti citatą ---
Nu ka as tada zinau.Mano CXV70 jau 2.5metu,o tik karta softas tebuvo parejas :P :P
Įrašyta: Gruodis 29, 2007, 20:20
--- Citata iš: k1ng  Gruodžio 29, 2007, 14:34 ---C75 TAI PATS APSIDAUZE O ANALOGA SU ZYRKLEMIS ISLUPAU NORS TELEFAS NAUJAS BUVO IS BITES SALONO NEZINAU KAS UZEJO  :D

--- Baigti citatą ---
Ne durnam daiktui technika :police:
Wyshniukas:
Man tiesą pasakius jau dzin. "Kas buvo, tas pražuvo", jei galima taip išsireikšt. Dabar tik kabeliai stalčiuose primena, kad vis dėlto kažką turėjau ir investuodavau daugiau negu reikia :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją