Telefonų modeliai > DB2xxx

***ELFpack & ELFs*** [Atnaujinta:2008.08.27]

<< < (64/70) > >>

smiriukas:

--- Citata iš: Denukas  Vasario 25, 2009, 18:20 ---Kalbą lemia customization failai! O tas baltic, ar ne baltik, kaži, ar daug reikšmės turi.

--- Baigti citatą ---
Aš taip nemanau. Tada kam reiktų kurti atskirus FS failus, tokius kaip BALTIC, EUROPE ir t.t. ? Užtektų tik sukurti vieną MAIN generic ir vieną FS generic failus ir po atskiras customizes ir būtų ok.. Na aš čia tik taip mąstau, kaip iš tikro yra tiksliai nežinau,bet kiek bandęs rašyti EN FS failą ir LT customizę,vistiek nebūdavo LT kalbos.

Denukas:
FS paprasčiausia failų sistema, Customization - keli failiukai, kurie perrašo dalelę FS. O jei tarkimsusimeti iškart Baltic tai customize gali nedaryt, nes ten jau išųkart būna.

motomanas1:

--- Citata iš: Denukas  Vasario 26, 2009, 14:24 ---FS paprasčiausia failų sistema, Customization - keli failiukai, kurie perrašo dalelę FS. O jei tarkimsusimeti iškart Baltic tai customize gali nedaryt, nes ten jau išųkart būna.

--- Baigti citatą ---
Klysti, Denuk, pwz isimeti per far fs baltic ijungus telefona raso ksk ten su operator. Prisijungi prie far nueini i custom ir ten buna tuscia...tad juos reiki sumesti...na o apie xs++ tai taip ji jau savo viduje turi kai kuriu tlf customize failus tad tuo atweju ju nereikia...

Denukas:
Nu tai gerai, papasakok tada kuom skirias baltic nuo nebaltic? As naudojuosi nebalticu ir man viskas normaliai.

motomanas1:

--- Citata iš: Denukas  Vasario 27, 2009, 10:53 ---Nu tai gerai, papasakok tada kuom skirias baltic nuo nebaltic? As naudojuosi nebalticu ir man viskas normaliai.

--- Baigti citatą ---
Baltic tai yra lietuwiskas fw taciau perasius fw su far. Kad weiktu tlf reikia imesti customize failiukus kurie turi taip pat buti baltic...jei bus nebaltic telefonas weiks tik nebus lietuviu kalbos. Su xs++ ten jau kita kalba...

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją