Telefonų modeliai > DB2xxx

***ELFpack & ELFs*** [Atnaujinta:2008.08.27]

<< < (65/70) > >>

Denukas:
Customize padarius lt kalba atsiranda.

smiriukas:

--- Citata iš: Denukas  Vasario 28, 2009, 00:51 ---Customize padarius lt kalba atsiranda.

--- Baigti citatą ---
Taip, jeigu yra BALTIC FS failas, o jeigu yra koks kitas neatsiras. O jeigu ir atsirastų,tai koks tada būtų tikslas kurti atskiriems regionams atskirus FS failus (pvz. Baltijos šalims BALTIC,Europai EUROPE_EMEA1 ir pan.) ?

Denukas:
Nu tai sakau, kad naudoju ne baltic ir pas mane padarius customize LT kalbayra ir viskas veikia.

smiriukas:

--- Citata iš: Denukas  Vasario 28, 2009, 12:50 ---Nu tai sakau, kad naudoju ne baltic ir pas mane padarius customize LT kalbayra ir viskas veikia.

--- Baigti citatą ---
Įdomiai čia. Aš kai įrašau į K810i ne BALTIC FS ir padarau BALTIC customize,tai man nebūna vis vien LT kalbos.

motomanas1:

--- Citata iš: smiriukas  Vasario 28, 2009, 13:20 ---
--- Citata iš: Denukas  Vasario 28, 2009, 12:50 ---Nu tai sakau, kad naudoju ne baltic ir pas mane padarius customize LT kalbayra ir viskas veikia.

--- Baigti citatą ---
Įdomiai čia. Aš kai įrašau į K810i ne BALTIC FS ir padarau BALTIC customize,tai man nebūna vis vien LT kalbos.

--- Baigti citatą ---
Db nea widuramziai kad butu stebuklai. Gal tau Denuk tiesiog nutrinta galune baltic. Nes teoriskai kaip tu sakai negali buti...

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją