Telefonų modeliai > DB2xxx

***ELFpack & ELFs*** [Atnaujinta:2008.08.27]

Puslapiai: << < (18/70) > >>

Denukas:

--- Citata iš: z520i  Sausio 27, 2008, 17:35 ---Pas mane w810

--- Baigti citatą ---
Isbandei v0.05?

bugatis:

--- Citata iš: Denukas  Sausio 27, 2008, 16:52 ---
--- Citata iš: bugatis  Sausio 27, 2008, 16:42 ---Denukas, pvz as ir turiu isirases "total replace all grafics" bet sita ta nurodyma tutoriale pastebejau tik tada kai jau sekmingai naudojausi elfais... :) nzn turbut sutapimas kad pas mane niekas nesipjowe

--- Baigti citatą ---
Nu zinok net nezinau, ten tos eilutes sutampa su "total replace all grafics" patchu, kai nepirma karta irasineji ta pati neretai ismeta errora ir nelkeidzia irasyti patcho arba irasius telefonas pradeda normaliai nebefunkcionuoti.   Taigi manau kad ELFpacko kodas nesutapo su sysgfx patcho arba tiesiog tau pasiseke normaliai perrasyti.  :D

--- Baigti citatą ---
Denuk, tai man rase irasinejant patcha kad kazkokios tai eilutes sutampa ir klause ar testi irasinejima ar nutraukti, as spaudziau testi.. :) kad ir kaip bebutu elfus naudoju nuo sios temos gimimo ir kolkas nieko...

bronius69:

galetu padaryt kasnors elfpacka ant db2020...  :'(

bugatis:

--- Citata iš: bronius69  Sausio 27, 2008, 21:14 ---galetu padaryt kasnors elfpacka ant db2020...  :'(

--- Baigti citatą ---
kai atsiras denukas manau butinai updatins sia tema idedamas patchus ant db2020 :P

Denukas:

--- Citata iš: bugatis  Sausio 27, 2008, 22:44 ---
--- Citata iš: bronius69  Sausio 27, 2008, 21:14 ---galetu padaryt kasnors elfpacka ant db2020...  :'(

--- Baigti citatą ---
kai atsiras denukas manau butinai updatins sia tema idedamas patchus ant db2020 :P

--- Baigti citatą ---
Butinai kadanors idesiu, siemet man egzai taigi teks biski pries egzus pasimokyt, nelabai bus laiko. :)
Įrašyta: Sausis 28, 2008, 00:08Beto kam nors idomus elfu kurimas? Galiu sukurt tema, kurioje butu sioks toks tutorialas pradedantiesiems. Toje temoje galetume pasidalinti mintimis ir ziniomis. Bent 5 zmones pasisako uz, kuriu nauja tema.
P.S. reikia 5 rimtu zmoniu, kurie tikrai nuosirdziai nori pabandyt kurti ir nemes po pirmos nesekmes!

Puslapiai: << < (18/70) > >>

Eiti į pilną versiją