Ne į temą > Filmai
Kino klasika
<< < (3/4) > >>
winci:
Gallardo - dar nematęs, bet įkalbėjai, šiandien vakare gal pažiūrėsiu, nes Žalgirio nematysiu...
Gallardo:

--- Citata iš: winci  Sausio 14, 2009, 12:14 ---Gallardo - dar nematęs, bet įkalbėjai, šiandien vakare gal pažiūrėsiu, nes Žalgirio nematysiu...

--- Baigti citatą ---
Ir būtinai parašyk savo nuomonę kuris geresnis. Knyga tai žiauriai man patiko  :D
winci:
Ericho Marijo (ar Marijos reiktų rašyt ?) Remarko knygos ir man labai patiko : ¥Vakarų fronte nieko naujo´, ¥Trys draugai´(turiu ir 1938 m. filmą pagal šį romaną, bet neprisiruošiu pažiūrėti, reik sulaukt atitinkamos nuotaikos), ¥Triumfo arka´, ¥Laikas gyventi ir laikas mirti´, ¥Juodasis obeliskas´ - labai geri romanai, gal kiek beviltiški herojai - tokie be ateities, bet ir metas nekoks tada buvo tarpas tarp 1 ir 2 pasaulinių karų, Hitlerio atėjimas į valdžią, žiauri ekonominė krizė (ar jums nieko neprimena ???).
   Tarp kitko : išbandytas metodas : pažiūri filmą, po pusmečio ar metų perskaitai romaną, pagal kurį jis pastatytas ir viskas susidėlioja į savo vietas. Jeigu pirma paskaitai romaną, paskui pažiūri filmą - dažnai nusivili, turbūt dėl to, kad žmogaus fantazija nėra ribojama filmo biudžeto, aktorių atrankomis ar spec. efektų trūkumu.

:D P.S. Atsiprašau už postringavimus - prisipirkau Volfas Engelman alaus ir ragauju 8)

P.S.2 ( čia ne "pleistešenas") - All Quiet on the Western Front (1979) šiandien-ryt nepažiūrėsiu - siunčiuosi iš rusų trakerio ir tik 3 dalintojai varvina apie 3 kB/s greičiu...
Gallardo:
Erichas Marija Remarkas.  Aš perskaitęs visus tavo paminėtus romanus . "Kelias atgal" dar patiko . Puikus rašytojas. Mane labai žavi jo gebėjimas perteikti gilias mintis paprastai.  Labai norėčiau pamatyt filmą "Trys draugai" , gal pameni iš kur atsisiuntei? 

P.S Ragavau tą alų. Primena Utenos mėlyną skaidriam stikle. Ir kaina neadekvati...
winci:
Visą klasiką siunčiuosi iš http://kinozal.tv/ - ten randu visus mane dominančius filmus, daug tikrai klasikinių filmų - auksiniai (siunčiantis neskaičiuoja reitingo). Žinoma, juda lėčiau nei iš lietuviškų trakerių, bet kelios dienos dėl gero filmo - ne bėda.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją