Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Instrukcija: Perdarome K610/K618/V630 ir K530 į W660. |
<< < (2/45) > >> |
Augustas333:
O jeigu veliau atkuri sena GDFS kopija, kuria buni padares pries keitima i W660, tai garantija vel atsiranda? Ta prasme visi failai atsgamina pagal kuriuos atpazina kad butent to tel garantija? Beje jei telefonas K530. |
smiriukas:
--- Citata iš: Augustas333 Gegužės 09, 2008, 14:16 ---O jeigu veliau atkuri sena GDFS kopija, kuria buni padares pries keitima i W660, tai garantija vel atsiranda? Ta prasme visi failai atsgamina pagal kuriuos atpazina kad butent to tel garantija? Beje jei telefonas K530. --- Baigti citatą --- Na nezinau,bet manau,kad po perdarymo i W660i jei kas atsitiktu tavo telefonui ir tu irasytum K530i softa atgal manau butu viskas ok ir net nereiketu atkurt GDFS.. |
smiriukas:
Atsiprašau labai, buvo viena nemenka klaida kuri jau ištaisyta. Linkiu gero naudojimosi telefonu perdarytu į W660i, aprašymas išbandytas su K610i ir K530i, viskas veikia! |
doleriz:
Viskas gerai, viskas veikia i k610 irase man tai tikrai esu labai patenkintas. Patariu isbandyt visiem sita gida tikrai nepasigailesit, o pats smiriukas tikrai malonus ir paslaugus zmogus manau pades kam iskils klausimu. :) |
Due:
Puiki pamoka :) Man labai padėjo :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |