Ne į temą > Aš esu...
As esu...
<< < (3/5) > >>
smiriukas:
Šmirius pats žino geriau už kitus ko jam galima, ko ne.  :-\ :D
asrelka:

--- Citata iš: esnyper  Balandžio 17, 2011, 12:51 ---Kaip sakoma, uždraustas vaisius skaniau. Pavyzdžiui Vokietijoje alkoholį galima pirkti nuo 16 metų (pats pirkau), tačiau geriančių ten mažiau, nei Lietuvoje.
P.S. Smagu, kad forume apsireiškė dar viena forumietė.
--- Baigti citatą ---
Su Vokietija nėra ko lygintis. Kaip ir su kitomis labiau ekonomiškai pažengusiomis šalimis. Ekonominis stabilumas taipogi įtakoja žmonių požiūrį ir supratimą apie tam tikrus dalykus. Nors, iš kitos pusės žiūrint, visur buvo ir bus linkusių į asocialų gyvenimą ar šiaip daugiau savyje turinčių gyvuliškumo žmonių (tiksliau, paauglių) ir (ne)sąmoningai darančių įtaką kitiems. Šiaip ar taip, geriau leisti paaugliui prisigerti kitų akivaizdoje, nei leisti šlaistytis su fig znajet kuo pakampiais - vis mažiau problemų.
P.s.: nesidžiauk labai tuo. : P : D

--- Citata iš: smiriukas  Balandžio 17, 2011, 12:56 ---Šmirius pats žino geriau už kitus ko jam galima, ko ne.
--- Baigti citatą ---
Tu tuo tikras? Pagalvok geriau. : P
smiriukas:
Šmirius žino.  ???
esnyper:

--- Citata iš: smiriukas  Balandžio 17, 2011, 13:17 ---Šmirius žino.  ???

--- Baigti citatą ---
Šmiriaus mama dar geriau žino  ;D

--- Citata iš: asrelka  Balandžio 17, 2011, 13:13 ---P.s.: nesidžiauk labai tuo. : P : D

--- Baigti citatą ---
Kodėl neturėčiau džiaugtis? ;)

Kažkam aš labai patinku ;) Vis [-] kala, net gražu žiūrėt ;D
asrelka:
Ką jūs, jauni žali būdami, suprantat... O tėveliai ar kiti, kurie turėtų būti atsakingi už jus, tikrai geriau žino. : ]
Jei jau vartoji, tai dviračio nevairuok! : D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją