Ne į temą > Aš esu...
Manntas
ConnectIT:
Perskaičiau šią temą nuo pradžių iki galo ir supratau, kad dar ne viskas prarasta. Praėjo trys metai, vaikai suaugo, pradėjo rimčiau žiūrėti į alų ir išpylė tuos 200g sulčių, kuriuos taupė meet'ui, kuris taip ir neįvyko (tikriausiai...). Gana ištvirkauti su klaviatūrom ir lituokliais, dėžėm siųstis šleifus iš interneto. Reikia pailsėti, išlįsti pasižmonėti, susibėgti kokį šiltą pavasario šeštadienį į susitikimą, kurio tikslas bus paspausti dešinę forumo meistrams ir padėkoti už neišmatuojamą galią padėti ir patarti. Čia oficialioji dalis. O paskui "Švyturio" skorbonkės, "Komisarai", kitos pramogos. Veiksmo vieta - Vilnius. Ką manot?
;D
lg:
Kaip naujokui stipri mintis ;) man tai patiko antroji dalis (apie "Švyturį") ;D
ConnectIT:
--- Citata iš: lg Balandžio 14, 2011, 14:47 ---Kaip naujokui stipri mintis ;) man tai patiko antroji dalis (apie "Švyturį") ;D
--- Baigti citatą ---
Tai toks čia ir stiprumas. Tiesiog liūdna, kai gera idėja pasimeta tarp OT. Todėl ir nutariau ją prikelti. O mintis tai jūsų, ne mano.
;)
Antra dalis netrukdo pirmai, kaip ir pirma antrai. :D
asrelka:
Švyturio ne, bet už alų - taip. Beje, jei jau organizuojatės, darykit tai greičiau ir rimčiau, iš patirties pasakyti galiu - kol dar nėra pernelyg geri orai, geriau daryti skubiai. : ]
asrelka:
--- Citata iš: Indrė Balandžio 17, 2011, 13:16 ---Kelinti jau metai organizuojamas tas meet'as? O ypač dabar, kai kuro kainos tokios, kaži ar tėveliai vežtų savo atžalas į kažkokius meet'us...
--- Baigti citatą ---
Man rodos ~3-4 metus. Bent jau paskutinio, kuriame buvau, nepamenu datos jau net. : D
taigi viešasis transportas yra. : D