Ne į temą > Aš esu...

Manntas

Puslapiai: << < (16/19) > >>

asrelka:

--- Citata iš: Indrė  Balandžio 17, 2011, 13:22 ---Pasivaikščiojimai su Wyshniuku nesiskaito... 
--- Baigti citatą ---
Va būtent su juo ir nevaikščiojau. : /
O gerą mintį mestelėjai, gal reikėtų pasivaikčioti. : D

esnyper:

Aš už meet'ą bet kokiu atveju. O jei dar ir susirinktų forumo grandai: CRONUS, Wyshniukas, Indrė, Gallardo, smiriukas ir kiti aš ir pėsčiom ateičiau ;) Tik, kad reiktų sutart tikslią datą prieš savaitėlę kokią, kad spėčiau nupėdint ;D

asrelka:

--- Citata iš: esnyper  Balandžio 17, 2011, 13:28 ---Aš už meet'ą bet kokiu atveju. O jei dar ir susirinktų forumo grandai: CRONUS, Wyshniukas, Indrė, Gallardo aš ir pėsčiom ateičiau. Tik, kad reiktų sutart tikslią datą prieš savaitėlę kokią, kad spėčiau nupėdint.
--- Baigti citatą ---
O ir CRONUS dar gyvas? Ech, nesikeičia gi vis tiek kai kurie dalykai net ir po daugelio metų. : D
Kinkyk dviratį ar paspirtuką, bus greičiau. ; ] Ir dar traukinukai rieda kartais Vilniaus kryptimi, tik arbatpinigių per savaitę neišleisk. : ]

esnyper:

Gyvas, gyvas :) Tik, kad forume retai apsireiškia.
Na tikėkimės iki meet'o ir teises išsilaikysiu ir nereiks pėsčiom ar viešuoju transportu važiuot (ko labiausiai iš visko ir nemėgstu).

P.S. Vasarą manęs Lietuvoj nelabai bus, tai tikiuosi, kad meet'as bus suorganizuotas prieš arba po vasaros (pastarasis variantas labiau patinka ;)).

asrelka:

--- Citata iš: esnyper  Balandžio 17, 2011, 13:38 ---P.S. Vasarą manęs Lietuvoj nelabai bus, tai tikiuosi, kad meet'as bus suorganizuotas prieš arba po vasaros (pastarasis variantas labiau patinka.

--- Baigti citatą ---
Su tokiais tempais tu ir naujų metų sulauksi. : D

Puslapiai: << < (16/19) > >>

Eiti į pilną versiją