Telefonų modeliai > Kiti
Del vogto telefono ir kito telefono praradimo..
(1/9) > >>
smiriukas:
Vienu zodziu situacija buvo tokia as k530i iskeiciau i pasirodo vogta w910i, o poto ta w910i iskeiciau i w580i.. Tai dabar is manes paeme w580i,ten tie kurie keitesi su manim,nes is ju mentai paeme w910i, tai kas dabar bus? As liksiu be telefono? Ka daryt?  >:( :'( :( ??? :-X :eek:
ataman:
o kam tu is vis ta tel jiem grazinai??? cia jau ju problemos kad juos mentai pariso :D
smiriukas:

--- Citata iš: ataman  Gegužės 29, 2008, 14:12 ---o kam tu is vis ta tel jiem grazinai??? cia jau ju problemos kad juos mentai pariso :D

--- Baigti citatą ---
Tevas sake grazint, ka as zn,as su jais net nesnekejau,buvau suleje,o tevas ten tvarke reikalus, tai jau jauciu bus taip sutvarkes,kad gausiu eit i gatve ir pats koki 3310 atkirst... ::)

P.S. Mano telefona matot fotkeje prie mano nick.. :D Joke,kolkas naudoju 3200, bet su tuos w910 ir w580 tokia   xujnia,kad (nenoriu keiktis forume,todel geriau daugtaski padesiu)...
Macrx:
Greiciausiai kad teks ieskoti naujo tel, nes nemanau kad suras tuos su kuriais tu k530 keitei. Na kad ir surastu, nezinai ar jie ta tel voge, ar jie pirko vogta.  ::)
smiriukas:

--- Citata iš: Macrx  Gegužės 29, 2008, 14:23 ---Greiciausiai kad teks ieskoti naujo tel, nes nemanau kad suras tuos su kuriais tu k530 keitei. Na kad ir surastu, nezinai ar jie ta tel voge, ar jie pirko vogta.  ::)

--- Baigti citatą ---
Turiu as to nr. su kuriuo keiciausi ta k530i, kazin tai kazkiek pades.. ? Bet tokiu veju man dar nera buve.. :-[
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją