Telefonų modeliai > Kiti |
Del vogto telefono ir kito telefono praradimo.. |
<< < (2/9) > >> |
Gallardo:
nieko jau cia nepadarysi , toks gyvenimas. nebent pats ieskok tu is kuriu gavai ta vogta w910. Ir realiai labai retai mentai tuos vogtus telefus randa .kazkaip cia man itartinai viskas, nu nebet to vogto w910 savininkas nera paprastas zmogus |
smiriukas:
Tai pagal jusu komentarus galima sprest,kad nazdaug galiu atsisveikint su telefonu, nebent surasciau ta su kuriuo keiciaus.. Ziuresiu kaip cia bus, parasysiu..Beje tokiu dalyku kaip zalos atlyginimas nebuna tokiais atvejais kaip mano? xD Speju,kad neimanoma kad tokie butu.. |
Macrx:
Isivaizduoju... Nemanau kad pades, jei ir turi. Spek ar jis dar naudojasi tuo nr. Man panasiai buvo, tik ne su vogtu, bet su defektuotu tel. Tokie chiuvai greit keicia nr. >:( :-\ |
smiriukas:
--- Citata iš: Macrx Gegužės 29, 2008, 14:34 ---Isivaizduoju... Nemanau kad pades, jei ir turi. Spek ar jis dar naudojasi tuo nr. Man panasiai buvo, tik ne su vogtu, bet su defektuotu tel. Tokie chiuvai greit keicia nr. >:( :-\ --- Baigti citatą --- Vakar dar naudojosi jis tuo nr... O kazin pades,kad as turiu pilna K530i IMEI? |
Macrx:
Na ir kas kad turi to IMEI, jis juk ne vogtas, tu ji pats issimainei. Nors gal ir imanoma, jei tas chiuvas voge ta W910, bet jei ne tai jau ragas... ::) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |