Telefonų modeliai > Kiti |
Del vogto telefono ir kito telefono praradimo.. |
<< < (8/9) > >> |
smiriukas:
--- Citata iš: Wyshniukas Gegužės 31, 2008, 09:12 ---Gili užuojauta smiriukas šioje situacijoje, bet bus pamoka kad nereikia keistis tų telefonų kaip kojinių... --- Baigti citatą --- Aciu uz uzuojauta. ;) Na cia labiau bus pamoka,kad nereikia imti telefono be dezes,dokumentu.. |
Joshazz:
Atgavau ta lelefoną dėdė išsikvietė kad pažiurėčiau ar tas sakau tas tada tą mano klasioką pasikvietė ai nekėliau baudžiamos bylos... Atidaviau jam tą Z520i sudrožtą jo dėže ir dokus,o jis man sumokėjo kaip už naują ir nusipirkau nają K750i tai tada buvau vierchas su K750i... Įrašyta: Birželis 01, 2008, 09:11aš tai kaip pamačiau kaip tu Smirniuk prdėjai keitaliot trai nujaučiau kad čia kažkas bus, ar kokį supjautą gausi... ;Dreikė pasilikt savo K530i buvai gi gerai jį jau padares ;) |
smiriukas:
Na jau,kad reikejo tai reikejo,dabar nlb ka pakeist galiu.. :) Bet visgi kodel zmones siais laikais tokie nesaziningi.. :-\ |
Joshazz:
Iš manes kip pavogė taipaskiui tas kuris pavogė turėjo ir man žala gražint ir tam kas nusipirko ir iš kurio paėmė |
bugatis:
nesaziningi, nes sunkus gywenimas ir reikia kazkaip suktis bei isgywenti siame sudetingame pasaulyje ;D;D;D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |