Telefonų modeliai > N Series
Klausimai del n95
<< < (5/7) > >>
plikas:
Dirbau Maskvoi tai netikru nokia N95 maciau apie 20 skirtigu,bet labai panasiu,modeliu.Rusija uzversta padirbtais telefonais o cia dar viskas tik prasideda.blogiausi yra tai,kad su kiekvienu nauju modeliu vis sunkiau juos atskirti nuo orginalo.maciau jau kelis modelius kur surinkus *#0000# ismeta visa informacija apie softa.ir turbut svarbiausia-niekas net nebandykit irasyti orginalu nokijos softa i kinietiska padielka,nieko neiseis.
sarius:
Koks bajris atsitiko, krc ryte atsikeliu mano sudas be givybes zenku, tai kaip susinervinau... Apmove mano teti ten toj anglijoj sake kad originalas, o prasiau jo kad parvestu man n95 ORIGINALA, mano tetis patikejo ir atsiunte ta shuda... Tai daabr nebzinau ka daryt.. :( Paleisiu i siena, visvien be jokiu givybes zenku yra..
plikas:
http://www.skelbiu.lt/3761017.html    -kinietisku telrfonu remontas
wia:
Sveiki,
norejau paklausti ar verta dabar pirkti naudota N95 uz ~650-700LT, ar brangesni naudota su garantija? ar geriau pataupyti naujesniam/geresniam telefonui?
meistrs :):
As nepirkciau be jokiu garantiju. Tau pasirodys kad jis veikia be priekaistu o veliau islys gedimai kuriu pasalinti neimanoma. Ka tuomet darysi? Ieskosi kitos aukos kam iskisti?
Nors nerizikuosi nelaimesi:)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją