Telefonų modeliai > 3xxx
3220 minusai ir pliusai
Karkisz:
gal kas gali pasakyt 3220 pliusus ir minusus
Wyshniukas:
Ispudziai kiek teko laikyt rankose: idomus dizainas, gana greita, idomiai sviecia diodai is sonu, noretusi geresnio grazinio meniu ir ekrano didesnio, klaviatura kiek nepatogi (man bent jau) o ypac tas navigacinis mygtukas kuri daba reikia spaust per vidury kaip OK funkcija, bet cia tiesiog priprast butu galima. O ir nesigauna tas "rasymas ore", kiek teko pasiskaitinet tai reikia pirma korpusa nusipirkt, o jis kainuoja apie 100lt :-\ As nepirkciau, stai kokia mano nuomone :)
kirvis:
pliusai-tai kad fimuojant yra ir naktinis rezimas,o kai kanors nufilmuoji tai gaunasi daug geresnis garsas nei cx65.minusai-vaikstant po meniu atrodo kad yra tik 4096 spalvos o kai paziuri i nuotraukas tai atrodo kitaip ;D ,dar man nepatinka jo dizainas nors cia skonio reikalas
Dxxxxs:
o eina kaip nors logotipa istrint ar tuscia uzsidet kad operatoriaus zenklo nebutu kaip pas siemensa?
Wyshniukas:
--- Citata iš: Dxxxxs Liepos 09, 2005, 08:10 ---o eina kaip nors logotipa istrint ar tuscia uzsidet kad operatoriaus zenklo nebutu kaip pas siemensa?
--- Baigti citatą ---
Truputi ne i ta tema pataikei...
http://www.mobiles.lt/index.php?option=com_smf&Itemid=177&?topic=225.0
Naudokis PAIESKA
[prisegtas failas istrintas administratoriaus]
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją