Telefonų modeliai > 3xxx

3220 minusai ir pliusai

<< < (2/5) > >>

Ez_e313:
As neradau nei vieno minuso, dabar turiu 3220. Tiems kam 3220 nepatinka, galiu pasakyti, kad yra daug telefonu ir be 3220. Sviesos diodai puikus, valdymas labai patogus ir lengvas, midi melodijos labai garsiai ir gerai skambe, kamera ne oer blogiausia, pakankamai gerai skamba AMR melodijos. Tikrai geriau uz CX65. Beje, jeigu dar kam neaisku cia ne verslo klases telefonas.

Simply_Awake:
na buvau paminkiojes si mobilu keleta dienu... ispudziai- lb nepatiko kad irda nera (o 3200 jis juk buvo!) navigacinis ir kiti mygtukai nlb patogus... diodai tikrai neblogi. graziai atrodo. ekranas nedziugina (ne tiek ryskumu kiek pikseliu trukumu 128*128... cia jau atgyvenes dalykas.) amr neklausiau todel apie ju kokybe nieko pasakyt negaliu. mazokai atminties. kai uzpildziau atminti (200kb liko) mobilojo greitis smarkiai sumazejo... na didelio ispudzio jis tikrai nepaliko.

Ez_e313:

--- Citata iš: asas  Liepos 20, 2005, 21:23 ---na buvau paminkiojes si mobilu keleta dienu... ispudziai- lb nepatiko kad irda nera (o 3200 jis juk buvo!) navigacinis ir kiti mygtukai nlb patogus... diodai tikrai neblogi. graziai atrodo. ekranas nedziugina (ne tiek ryskumu kiek pikseliu trukumu 128*128... cia jau atgyvenes dalykas.) amr neklausiau todel apie ju kokybe nieko pasakyt negaliu. mazokai atminties. kai uzpildziau atminti (200kb liko) mobilojo greitis smarkiai sumazejo... na didelio ispudzio jis tikrai nepaliko.

--- Baigti citatą ---
Del IrDA sutinku tikrai. Dar galejo buti WAV ar MP3 formatu palaikymas. Bet del valdymo ir mygtuku patogumo visiskai nesutinku. 3200 visiskai nepatogus mygtukai, kas labai apsunkina valdyma. O del ekrano, tai ko daugiau galima tiketis is NOKIA? Be to jauk jau daugiau kaip metai pagamintas 3220, dabar jau tobulesni ekranai.

Tomas:
kk girdejau daug kam gumos nusilupa..

seTTas:
kas labiausiai man jame nepatinka,tai dizainas ir tas vidurinis mygtukas,kol uzeini i meniu,tai ... :?!@:

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją