Telefonų modeliai > Motorola |
Mirusi V3i (?) |
<< < (3/5) > >> |
KT819GM:
Nu geras, mistika kazkokia tada prasideda. Kaip ir minejau programiskai neimanoma moto uzmust taip kad ji nebesijungtu su pc naudojant TP, ieskok ka galejai ne taip padaryt ar tai pazeist. |
Vytautas88:
Na, man irgi keista. Bandysiu dar kažką sugalvot. |
Vytautas88:
Nunešiau telefoną į vieną iš rimčiausių taisyklų Panevėžio kaime, tai meistras buvo pasimetęs, kai pamatė, jog neįsijungia bootloader`is (trijų klavišų kombinacija) ir jis buvo 100proc. užtikrintas, kad telefonas tik išmetimui. Aš jam sakau, kad reik padaryt testpoint`ą su kokiu smart clip`u, sutvarkyt PDS ir užflašint softą. Tas tik akim pamirksėjo ir vėl savo tiesas man sako... :eek: |
KT819GM:
Na sunku ka ir bepasakyt, esme tokia, kad su tp turi jungtis paprastai prie pc, nesvarbu ar smart clip ar ne, taciau pc turi pamatyt aparata. Jei tikrai viska darai teisingai ir nieko nepridirbai, tada tikra mistika ir aparato nepamates niekuo nepadesiu. Jei vaziuosi kada i klp, uzsuk, pabandysiu pagelbet. |
Vytautas88:
Taigi, pasiėmiau telefoną iš "meistrų". Anie nieko nepadarė ir patarė telefoną išmesti, atseit bootloaderis ištrintas :laugh: Parsinešiau namo, padariau testpointą, repair PDS ir telefonas atsigavo (kompas suranda, bootloaderis įsijungia). Šį kart klaida tokia: Aš tiksliai žinau, kad kai telefonas veikė, softo versija buvo R479. Turiu backup`ą. Ką dabar man reikėtų daryt? Nes nebežinau nuo ko pradėt. Pas rusus forume yra nemažai informacijos, bet aš rusiškai suprantu vos minimaliai, tad man ten tamsus miškas. Tikiuosi pagalbos, būčiau labai dėkingas už vertingus patarimus. ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |