Del pagarbos tai jei nesupratai tai ir nesuprasi
cia ir as nematau kodel turiu aiskinti
Tiesiog kai sakau Marius sitam forume tai tas konkretus Marius zino kad kreipiuosi i ji, o tu kiba politikas arba psichologas, nes pradedi isvedziot apie kazkokius regionus...
o koks skirtumas koks kompas buvo ir koks jo greitis ? ai tu cia kietas informatikas ir teigi kad letas internetas tai ne internetas ir ten visai kitokie principai nei greitame ?
Beje del saugumo tai as tau ne viena paskaita galiu pravest, nes dirbes tokiose istaigose kaip Swedbankas ir pan programuotoju-inzinierium kur na manau ir tu suprasi kad ten jau saugumas pirmoj vietoj. Tu moki daug tai mano vardas Remigijus, IP jei toks protingas suzinosi, laukiu tavo sugebejimu ir paimk is mano saskaitos visus pinigus.. tai irodysi kad tikrai vardu neverta sakyti...
Jei asmuo toks protingas kad pagal varda is saskaitos paims pinigus kaip tu teigei, tai jis suzinos ir ta mano varda be vargo
beje saskaitai istustint ne vardo nereikia...
tu galvoji kad tie kurie vagia is saskaitu pinigus tai pirmiausiai nuo vardo pradeda ? nebuk juokingas ir daugiau rimtos literaturos apie sauguma skaityk, o ne Holivudo filmus ziurek
Is tavo visu paistalu vienas teiginys teisingas kad gali pagal IP ir varda daugiau info suzinot, bet su ta info tu nieko doro nenuveiksi, na nebent tas zmogus bus visiškas lapuhas, toks kur paskambina ir jam sako nupirk papildymu uz 1000 Lt arba papuole tavo brolis i avarija duok mums 10000 Lt ir tu atiduosi. Bet manau mes nekalbam apie tokius.. na nebent tu pakliuves jau ir kalbi is karcios patirties