Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga

DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas

Puslapiai: << < (4/20) > >>

Skandalas:

is ko pagamint ta rest faila?ta prasme is fs ar main failo?ar is visai kito?
Įrašyta: Sausis 29, 2009, 20:50beja paleidus ant 2020platformos ta zaidima-executor,- tel.nugesta o nepersikrauna kaip pas tave aprasyta.Tai turi issijungt ar persikraut ???

TRASh:

Is Main failo gaminasi rest.Turi uzgest tel,tada istrauki baterija,vel idedi ir jau tada su JdFlasher zaidi :D

subas:

nja pas mane tja pati beda...manasis k550i@w610i (db2020 cid53) po executor fajlo irasymo kajp buvo mineta pradzioje persikrauna, taciau po main rest ir vkp irasymo daugiau neisijungia....nesuprantu kdl tajp yra nors esu skajtes kad zmonems pavyke yra sju (db2020 cid53 k810i) geraj panarsius po anycid fajliukus atsidariau exexutor.jar fajla (winraras atidaro) nja ir ten yra fajlaj, veinjas pavadinimu cid52 manau cia ir yra toji klajda...kad su cid52 ejnja o sju cid53 nea...tad jej tjurit minciu parasykit.... :)

Skandalas:

--- Citata iš: subas  Sausio 30, 2009, 16:58 ---nja pas mane tja pati beda...manasis k550i@w610i (db2020 cid53) po executor fajlo irasymo kajp buvo mineta pradzioje persikrauna, taciau po main rest ir vkp irasymo daugiau neisijungia....nesuprantu kdl tajp yra nors esu skajtes kad zmonems pavyke yra sju (db2020 cid53 k810i) geraj panarsius po anycid fajliukus atsidariau exexutor.jar fajla (winraras atidaro) nja ir ten yra fajlaj, veinjas pavadinimu cid52 manau cia ir yra toji klajda...kad su cid52 ejnja o sju cid53 nea...tad jej tjurit minciu parasykit.... :)

--- Baigti citatą ---
bandyk kitus executor. i tel irasyk 2failus is db2020 ir trecia executor.b is kito modelio.Tel turi nepersikrauti o issijungt ir nebeisijungt tam kad galetum ieit i tel per qa2020...bflash.

man seniau ir persikraudavo arba rasydavo atydaryt neimanoma bet bezaidziant poto gavos :)
Įrašyta: Sausis 30, 2009, 17:33tu nori atrist tel.ar tik flesint?

subas:

As njoriu moba pacinti, wiskas pas man bunja ok uzejus ant executor jis issijungia, tjada prijungiu prie far ten yrasau main'a, rest ir qa taciau po tjo man daugiau neisijungia tlf. tiksliau pakinba softjas...tenka perasineti...

Puslapiai: << < (4/20) > >>

Eiti į pilną versiją