Operatoriai > Pildyk |
TELE-2 BUGAI |
<< < (3/15) > >> |
MantasST:
ai skleeepas...:D atsiminiau:D na man pildyk pilnai uztenka:) |
linaspav:
man buvo paciam pavyke uzbuginti pildyk.krc gavau programa ir issiunciau 10000 sms i klasiokes nr... o dragelis neturejo saskaitoja bet galejop skambinti i visus tinklus nzn gal cia buvo tik sutapimas :) |
Molis:
Visiskai silpnas tas tele2 ir nesakyk man nevaryk, kai pats an ezio ir labas varei :police: o ARGUMENTO - nei vieno nepasakei. O as tau pasakysiu del ko man tepatinka telebugas2. Nes, neturi normalaus interneto visisiskai, jeigu skambini i kitus rysius, ka dazniausiai as ir darau, nes visi kolegos jau senai yra atsikrate tele2, tai saskaite per diena istusteja, ko as nepadarau su eziu. Toliau daznas rysio uzsikirtinejimas, pvz 6adieni buvo, kad skambindamas is tele2 negalejo draugas prisiskambint nei i omni nei i bite, nors visi kiti galejo ir taip buvo visiems t2. toliau kas dar man nepatinka, kad sms zinutes drauga peterburge pasiekia po dvieju lygiai dienu. o apskritai rysys veikia tik vilniuj :D |
MantasST:
bugai buna, bet man jie gyvenimo negadina. t2 netu naudojaus ilgai ir galbut as prie jo pripratau, taciau man jis yra geriausias, uzsisakai atitinkama plana ir ore. nevarau as ant jusu eziu ir labusu, tiesiog sakau kad nelimpa man kazkaip tie jusu eziai, ledai ir dar velnias zino kokie ten pyragai... turiu susni tu labusu ir eziu ir po keliu dienu uzmetu ba man jie netinka, nezinau kazkaip nesinori man jais naudotis, nepatogus man tie planai kazkodel. o del t2 varykit jus ant jo nevare, bet man tu bugai retai kada buna, keliauju daznai i ivairias vietas is visur paskambinu ir visi man paskambina, zinutes i uzsieni siunciant nebuna jokiu velavimu...nu cia jau kaip naudojies priklauso nuo poreikiu jei tu ten visa diena telefo nuo ausies neatplesi tai tyliu... :laugh: :P |
motomanas1:
Truputi ir as isiterpsiu as zinoma uz Tele2...kiek esu naudojesis kitais tinklais wisi nuwyle. Del rysio na cia tikrai netiesa. Tele2 wisur yra net ir "sklepe" :DDD tad daugiau tolerancijos siam tinklui. Be to bug'u turi wisi. Nk kaip ir zmogus nera idealus. :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |