Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Instrukcija: FW CID53 perrašymas su FAR+JDFlasher |
<< < (6/19) > >> |
JauniusN:
Aš ne pagal tą dariau, bet pasidariau. :D Dabar eina patch'us įrašyti, bet... Tai imkim, aš atsidarau ta bflash folderi, ir ten atkopinu "Remove_SIM_lock_W580_R8BE001_GENERIC.vkp" ? Nes man tai jokios lentutės net neišmeta, pvz kaip MAIN failus įrašinėji. |
smiriukas:
O tu rinkais qa2020, kai reikėjo pasirinkti platformą? Be to, patchą pats pasidarei su W580 CID53 MAIN? |
JauniusN:
--- Citata iš: smiriukas Birželio 21, 2009, 12:00 ---O tu rinkais qa2020, kai reikėjo pasirinkti platformą? Be to, patchą pats pasidarei su W580 CID53 MAIN? --- Baigti citatą --- Taip, platforma Q2020, patch'as irgi savo. Nu bet palauk, pabandysiu dar kart. ;) Įrašyta: Birželis 21, 2009, 12:01Nu blin. Pirmai vis dėlto patch'ą dariausi su baltic (mano europe, nes baltic'e erroras buvo.) Nu, bandžiau dabar pasidaryt pagal savo main ir išmetė. "Selected firmware: C:\Documents and Settings\Jaunius\Desktop\New Folder (6)\W580_R8BE001_MAIN_GENERIC_LA_RED53.mbn Analyzing firmware... Flash CID: 53 not supported yet. FINISHED." Kūrmi. Patch'us įsirašyt galiu, bet neturiu KO įsirašyt. :o |
smiriukas:
Negerai, bandyk googlinti, gal rasi jau padarytą CID53 patchą, bet čia jau nėra daug vilčių. :) |
JauniusN:
Radau kitą, sugeneravo. Ir normaliai įrašė! Bandysiu jungti telefoną, žiūrėt ar veiks.. Uhh. :eek: Įrašyta: Birželis 21, 2009, 12:07Veeeeeeikia! :) :) :) :) :) Dviejų dienų darbas (n00b :D) nenuėjo veltui! Ačiū ačiū ačiū! :police: |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |