Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Instrukcija: FW CID53 perrašymas su FAR+JDFlasher |
<< < (7/19) > >> |
smiriukas:
Prašom jeigu bent kažkiek padėjau, o šiaip tai nemanau, kad n00b'as tu, nes visų pirma tau viskas pavyko ir antra su CID53 yra daugiau reikalu negu su CID52. |
Vtec:
pas mane w380 cid-53, platforma pnx5230 ar iseitu man atsirist telefa nes persirasiau softa ir uzsiriso telefas? |
karolisxs:
KDL AS KAIP BANDAU DARYT SU W200I CID 53 MAN RASO TEN EROR DIRECTORY |
smiriukas:
--- Citata iš: karolisxs Birželio 29, 2009, 15:05 ---KDL AS KAIP BANDAU DARYT SU W200I CID 53 MAN RASO TEN EROR DIRECTORY --- Baigti citatą --- Bent platformą tinkamą pasirinkai t.y. DB2012? p.s. išjunk tą capslock'ą. |
shoo:
--- Citata iš: JauniusN Birželio 20, 2009, 19:37 --- --- Citata iš: smiriukas Birželio 20, 2009, 19:23 ---Su setool2lite atsirišo tik su CID52, o pas tave CID53, tad pamiršk tu tą setoolsą. :) --- Baigti citatą --- tai suprantu tai, pirmai man paaiškino. Tai kaip suprantu, be far jdflasher daugiau galimybių nėra? Įrašyta: Birželis 20, 2009, 19:26Pavykoo! Parsisiunčiau Europe, ir iškart rašyt pradėjo.. ;) Na, nežinia ar bus LT kalba, bet esmė buvo blogam BALTIC FS ir Main. :) --- Baigti citatą --- Man tokia pat problema su tuo error,kas ten per europe? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |