Telefonų modeliai > LG

LG KP 500 (cookie)

Puslapiai: << < (3/15) > >>

smiriukas:

--- Citata iš: grazhvee  Sausio 26, 2009, 19:48 ---ant symbian atsisiunti programa ir skaito .avi  :)

--- Baigti citatą ---
Aha,net ir daugiau skaito.. Aš su 6120c be problemų galiu žiūrėti filmus (pasigyriau :D )..

ANGLAS:

Nu gerai. Taip iseina kad sis tel paskutinis s.... pagal daugumos nuomone. tai kam as ji pirkau...??? :'( :'( :'(  :D :D :D  siaiptai nebuvau bandes LG o db paziuresiu kas cia per vienas....

smiriukas:

Nemanau,kad čia paskutinis šūdas, bet nemanau,kad ir labai geras telefonas.. Manęs kažkaip po dviejų turėtų LG Shine nebetraukia LG firma, užteko man jau tų LG (tas pats ir su Samsung'ais).

grazhvee:

nesakau, kad sudas tai ir as is sito arba lg viewty rinkaus, taip pat nesu turejes ne vieno LG, siaip patiko man visai, nenuvyle. bet visviena ji iskeiciau i symbian telefona, man symbian geriausi, nes ju galimybes neribotos, na o situ touchscreenu, lb ribotos, nes programu nedaug touchscreenam  :( o kad butu pas lg viewty softe kazkas ispudingo, tai nepasirode man  :) nu toks paprastas telefonas su touchscreenu  :)

ANGLAS:

--- Citata iš: grazhvee  Sausio 26, 2009, 20:00 ---nesakau, kad sudas tai ir as is sito arba lg viewty rinkaus, taip pat nesu turejes ne vieno LG, siaip patiko man visai, nenuvyle. bet visviena ji iskeiciau i symbian telefona, man symbian geriausi, nes ju galimybes neribotos, na o situ touchscreenu, lb ribotos, nes programu nedaug touchscreenam  :( o kad butu pas lg viewty softe kazkas ispudingo, tai nepasirode man  :) nu toks paprastas telefonas su touchscreenu  :)

--- Baigti citatą ---
nu taip. ne visu poreikiai vienodi...

Puslapiai: << < (3/15) > >>

Eiti į pilną versiją