Telefonų modeliai > LG
LG KP 500 (cookie)
Gallardo:
--- Citata iš: motomanas1 Gegužės 18, 2009, 17:31 ---Tu man parodyk ta wieta kur as buciau uzsimines kad nelaikiau joa rankoje?
--- Baigti citatą ---
O tu man parodyk vietą kur aš būčiau užsiminęs, kad tas postas adresuotas būtent tau.
motomanas1:
:D i kur nusirito pasaulis kaip zydai i klausima klausimu atsako:D
grazhvee:
--- Citata iš: motomanas1 Gegužės 18, 2009, 14:12 ---Wat tame ir esme jei butu kaina 1000lt niekas del jo galwos ir nesuktu. Pritariu kad sitas tlf. tinka panoms kaip koks blizgutis ar wat pasirodyti ka as turiu. Na bet jei zmogus nors kiek nusimano tai kp500 neimtu tik del to kad tai LG. Manau wiskas kuo galima pasididziuoti tame tlf tai ekranas 3coliu ir del to kad toushskrenas wisa kita s.... Be to jis lb trapus. O nuo sudauzimo garantija nesaugo tad iswados manau aiskios.
--- Baigti citatą ---
nu iphona numesk ant zemes, tai jam irgi garantinis nebegalios kai sudauzysi.. manau neverta diskutuot, uz atitinkama kaina atitinkami navarotai, statistika pati uz save kalba kokie jo pirkimai yra..
Gallardo:
--- Citata iš: motomanas1 Gegužės 18, 2009, 23:30 ---:D i kur nusirito pasaulis kaip zydai i klausima klausimu atsako:D
--- Baigti citatą ---
O tu jauti neapykantą žydams?
YOO:
tema tuoj issirutulios i rasistine :laugh: siaip kp500 vertinant kaip telefona ir uzsimerkiant i kaina, tai yra gan prastas, kiek turejau tai gan dazna rysio problema (dingineja arba rodo rysy bet prisiskambinti neina), po to labai lagina. O siaip tai as neesu pries LG, nera jie jau tokie blogi kaip cia kazkas rase