Telefonų modeliai > Apple
Dėl Apple iPhone 3G nulaužimo
1525:
--- Citata iš: wooxeriux Vasario 06, 2010, 21:05 ---As cia glusas ar ka bet tu nrm parasyk... Tu sneki apie atrisima SIM? ar Nulauzima zaidimu? gali zmoniskai pasakyt? ;D Ir jai eina nulaust tas programas ir zaidimus 3.1.3 tai kaip su kuo
--- Baigti citatą ---
Na man atrodo tu cia nieko nesuprnati, viskas aiskiai aprasyta kaip kas.. netingek perskaityt..
Wyshniukas:
--- Citata iš: wooxeriux Vasario 06, 2010, 21:05 ---As cia glusas ar ka bet tu nrm parasyk... Tu sneki apie atrisima SIM? ar Nulauzima zaidimu? gali zmoniskai pasakyt? ;D Ir jai eina nulaust tas programas ir zaidimus 3.1.3 tai kaip su kuo
--- Baigti citatą ---
Tu labiau glušas, nes jau trečiam įraše parašyta kad 3G jailbrake galima, o 7 įraše pasakyta net su kokiu software daryti (redsn0w 9.4).
wooxeriux:
Ne bet jus normalus... as iPhona turiu gal tris dienas :) ir cia da varazinat... gerai supratau redsn0w 9.4 nulauzia bet kaip aiskiau te ji nulaust galit paaiskint? nes visi mano tel Nokios,Samsungai,SE buvo o cia kazkas naujo.
Wyshniukas:
--- Citata iš: wooxeriux Vasario 07, 2010, 13:29 ---Ne bet jus normalus... as iPhona turiu gal tris dienas :) ir cia da varazinat... gerai supratau redsn0w 9.4 nulauzia bet kaip aiskiau te ji nulaust galit paaiskint? nes visi mano tel Nokios,Samsungai,SE buvo o cia kazkas naujo.
--- Baigti citatą ---
O iš kur mums žinoti kiek tu laiko jį turi? Aš pats iPhone gavęs pasižaidimui tik dienai, visada juos aplenkiu, bet Google padeda atsakyti į visus kilusius klausimus. Taip kad "turiu gal tris dienas" žinok čia nepasiteisinimas.
Plius minus atrašymas yra čia http://www.quickpwn.com/2009/09/jailbreak-iphone-3-1.html
wooxeriux:
neis man perrasty nes pas mane uzrakinimo,ijungimo-isjungimo mygtukas neveikia :D
Įrašyta: Vasaris 07, 2010, 13:54tai vat butent zmogau google visagalis viska man ir pasake ;) bet neis ma jo nulaust kol nesutvarkysiu jungtuko jungties...