Ne į temą > Aš esu... |
As esu... |
<< < (6/10) > >> |
smiriukas:
--- Citata iš: Wyshniukas Liepos 30, 2008, 23:32 --- --- Citata iš: bronius69 Liepos 30, 2008, 23:02 ---kažko apsiryjąs buvai kad sugebėjai tiek išbūt. --- Baigti citatą --- Užsikabliavęs ant žaidimo buvau :D --- Baigti citatą --- Na as ant cs 1.6 kazkada buvau uzsiblokaves,bet,kad tiek prasedet :o neimanoma man.. :D |
Manntas:
as taj galeciau prasedet daug ilgiau bet tewaj nelejdzia:(o siaip taj as zajdziu trackmania united forever.unreal zaidas |
bronius69:
--- Citata iš: Wyshniukas Liepos 30, 2008, 23:32 --- --- Citata iš: bronius69 Liepos 30, 2008, 23:02 ---kažko apsiryjąs buvai kad sugebėjai tiek išbūt. --- Baigti citatą --- Užsikabliavęs ant žaidimo buvau :D --- Baigti citatą --- kokio? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: bronius69 Liepos 31, 2008, 10:02 ---kokio? --- Baigti citatą --- Dabar jau net neprisimenu, įvyko tai prieš kokius 5-6 metus...atsimenu kad vienu metu žaidžiau su mašinom, o paskui strateginį variau. |
asrelka:
Ei ei, bet vis tiek kai kas nesikeičia per metus laiko - kada lietuviškai padoriai rašyt išmoksit? Vis iš one.lt išmokę ir galvoja, kad tai gerai. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |