Kita > Geležis
Siemens kabeliai
<< < (10/27) > >>
Zakix:

--- Citata iš: asrelka  Kovo 09, 2006, 18:49 ---Problemėlė...  :-\  Na nusipirkau aš tą kabelį... tik neprisimenu, koks jis... na gal tas 540, nes jis į usb jungtį ir jokių papildomų dėžučių ir pan nėra... taip taip, teisingai, niekas man neišėjo... nepripažįsta telefo, nors tu ką... bandžiau viską iš naujo daryt, bet... programą ištryniau, o kaip padaryt, kad kabelį įjungus jį vėl kaip naują pripažintų kompas..? (na čia gal per daug neaiškiai parašiau, bet ką padarysi)

--- Baigti citatą ---

DCA-540 ikisus i pc jo neranda. Kai tel pajungi prie kabelio tada atsiranda New Hardware, o tada ieskai driveriu.

Suinstaliuok MPM, restartuok pc, kisk DCA-540 i pc, pajunk tel, atsiradus New Hardware susirask DCA-540 driverius (tinka w98) ir suinstaliuk. Kekvienam telefonui reik atskirai instaliuot tuos pacius driver.
asrelka:

--- Citata iš: Zakix  Kovo 09, 2006, 19:07 ---DCA-540 ikisus i pc jo neranda. Kai tel pajungi prie kabelio tada atsiranda New Hardware, o tada ieskai driveriu.

Suinstaliuok MPM, restartuok pc, kisk DCA-540 i pc, pajunk tel, atsiradus New Hardware susirask DCA-540 driverius (tinka w98) ir suinstaliuk. Kekvienam telefonui reik atskirai instaliuot tuos pacius driver.

--- Baigti citatą ---

niuz pabandysiu... dar prie kito kompo, gal kai kas geriau bus...  :)
Zakix:
Pirmiausia nefloodink, oredaguok savo posta!!

Skirtumas yra koks pas tave kabelis. Tai koks gi susizinok, o paskui jau tiksliai klausinek.

Apie siemens kabelius

PAIESKOS neuzmirsk!
asrelka:
sorry, per daug nerviukų man jau sugadino šitas laidas...  >:(
na kai įjungiau į kompą ir pažiūrėjau telefe, tai rašo, kad 510, o kai nejungiu į kompą, rašo none... o laidas kaip laidas, be jokių dėžučių ir pan... taigi, suprask, kad nori...  :-\ beje, laidas lyg ir originalas (už 70 lt), tad buvo cd su kažkokia prograke...
ir dar, kai pažiūriu device, rašo com6... o kvailiausia, kad nebeišmeta new hardware lentelės, tad nelabai kas išeina...  :-\
Wyshniukas:

--- Citata iš: andrelis  Kovo 06, 2006, 13:47 ---bet taigi kabelio schemoje y pliusa niekas neateina o cia kazkas ishvesta y pliusa ish kabelio schemos :/

--- Baigti citatą ---

Na man COM kabelio neprireike modifikuoti, tiesiog jeigu gerai suprantu tai reikia tas baterija prijungt prie laideliu kurie eina nuo schemos...tai + prie 1 kontakto einancio laido, o - prie 2 kontakto :)

--- Citata iš: asrelka  Kovo 09, 2006, 20:12 ---na kai įjungiau į kompą ir pažiūrėjau telefe, tai rašo, kad 510, o kai nejungiu į kompą, rašo none... ir dar, kai pažiūriu device, rašo com6... o kvailiausia, kad nebeišmeta new hardware lentelės, tad nelabai kas išeina...  :-\

--- Baigti citatą ---

Jeigu raso kad kabelis prie Ports, tai bus DCA510 kabelis o ne DCA540...tiesiog pabandyk DCA510 kabelio driverius irasyt.
Del new hardware, tai per Device Manager padaryk Uninstall ir viskas.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją