Ne į temą > Kita |
eBay |
<< < (15/29) > >> |
Viliz:
Na jei nieko, tada manau tau pasisekė ;) |
smiriukas:
Tokiu būdu galima pasidaryt sau įvairių prekių 4free. Tik ar tikrai negali pagauti? :D Nors realiai negražu iš mano pusės, bet čiurkos mum įkiša šlamštą irgi dažnai, tai vienas kitas daikčiukas į kairę jiems nepakenks labai. :D |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Viliz Gegužės 10, 2010, 15:03 ---Tiesa, man irgi situacija įdomi susiklostė. Pardavinėju tušinukus, (3 vienam pake) ir vienas žmogelis padarė siūlymą 8svarus. Vėliau parašė, kad jam reikia tik 1 tušinuko už 4 USD, kaip reikėtu elgtis jei jis laimės aukcioną ir nesumokės man ? --- Baigti citatą --- Jeigu tu parduodi kaip komplektą, tai parduok kaip komplektą ir jokių čia dalinimų negali būti. Jis padaręs bid'ą sutiko tokia sąlyga - jo problemos dabar. Jei netinka jam, cancel bid gali daryti jam ir viskas. |
smiriukas:
O tai gal bus dar kokių nuomonių dėl mano situacijos? Negali niekas pareikalaut pinigų ir pan.? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: smiriukas Gegužės 10, 2010, 14:28 ---Tarkim yra tokia situacija. Aš nusipirkau grotuvą iš ebay, pardavėjas mano bid'ą panaikino, aš padariau claim, atgavau pinigus, BET PREKĘ GAVAU VIS TIEK. Taigi ar man pasisekė ir galiu negražinti pinigų pardavėjui (man už tai nieko nebus) ar reikia būtinai gražinti pinigus? --- Baigti citatą --- Sąžinės reikalas realiai. Jei buvo išsiųsta neregistruotu siuntiniu ir nėra jokio parašo, tai šnipštą ką ir teprikiš. Tave seniausiai jau pamiršęs bus. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |