Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Kaip įrašyt/padaryt flash meniu? |
<< < (4/8) > >> |
bakuzinis:
nu vistiek nepavyksta ,o pavyzdziui as susikeliau tokias flash temas ten bus ir thm failai bet kodel kai per tlf pasileidziu tas temas jos atsidaro taciau meniu lieka nepakites? :'( nebusiu as cia ko pridirbes su tlf? |
Wyshniukas:
Na tai tu susikeli flash meniu, bet jei neparedaguoji .thm failo su flash meniu pavadinimais, niekas tau ir neveiks. Skaityk dar kartą kas rašoma ir bandyk iš naujo, nes aš nežinau kurioj vietoj tu gal klaidą esi padaręs ;) |
bakuzinis:
nepavyksta ar negaletum tu padaryt viska su 8punktu ir i man atsiusti pvz i rapishare uploud padaryk PLYZZZ |
Wyshniukas:
--- Citata iš: bakuzinis Kovo 22, 2008, 17:20 ---nepavyksta ar negaletum tu padaryt viska su 8punktu ir i man atsiusti pvz i rapishare uploud padaryk PLYZZZ --- Baigti citatą --- Rau kitą variantą kaip daug paprasčiau viską padaryti: užtenka sukelti .swf failus į telefoną, tada per per programą paleisti .thm failą, kurį programa modifikuoja, ir tada įkelt į telefoną .thm failą ir suaktyvinti temą. Dabar išbandau ant W200, jei gausis be problemų, duosiu žinot. |
bakuzinis:
aciu ;) ;) :D kad tik pavyktu ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |