Telefonų modeliai > DB2xxx

***ELFpack & ELFs*** [Atnaujinta:2008.08.27]

Puslapiai: << < (16/70) > >>

Miscreated:

--- Citata iš: Denukas  Sausio 25, 2008, 15:58 ---
--- Citata iš: bugatis  Sausio 25, 2008, 13:26 ---Miscreated, naudojau SeTool2Lite man rasymo metu buwo ismete lentele tipo kazkas skiriasi, bet spaudziau wistiek testi ir isirase norm wiskas :) daugiau jokiu klaidu nebuwo
Seip manau tau klaida meta delto jog pas tawe yra patchas "total replace all grafics"..

--- Baigti citatą ---
Gerai pastebejai! Jei neturi isirases "total replace all grafic" tai nereikia nieko keist, o jei turi reik padaryt kaip nurodyta tutoriale.
Įrašyta: Sausis 25, 2008, 15:54Tema updated:
#SystemTemp v2 - Nauja versija!
#FileManager v0.03 - Nauja versija! Dabar galite kopijuoti, perkelti, istrinti failus. Kaip valdyti pasiskaitykite info.txt failiuke.

--- Baigti citatą ---

Aš taip ir dariau, pakeičiau tą pradžią, bet telefonas kvailiot pradėjo po patch įrašymo. Bandysiu įrašyt švariai FW ir tada rašyt elfpack. Parašysiu, kas gausis.  :)

Denukas:

--- Citata iš: Miscreated  Sausio 25, 2008, 16:18 ---Aš taip ir dariau, pakeičiau tą pradžią, bet telefonas kvailiot pradėjo po patch įrašymo. Bandysiu įrašyt švariai FW ir tada rašyt elfpack. Parašysiu, kas gausis.  :)

--- Baigti citatą ---
As tai pirmiausia irasau fw, po to patchus, tada ElfPack10 ir galiausiai *lib.vkp.

z520i:

man tas  filemanager 0.02 0.03 neveikia . telefonas persikrauna. o 0.01 veikia bet truputi pavaikscius po fs persikrauna... kur bedos!?  :eek:

Denukas:

Kiek girdejau, tiktai w810 useriam neveikia, o kitiem viskas normaliai. Nenusimink kitos versijos gal ir pas tave veiks. =]
Įrašyta: Sausis 25, 2008, 23:10Tema updated:
#FileManager v0.03fix - pasalinti bugai, dabar veikia ir ant w810i.
#FileManager v0.04 - Nauja versija! Galimybe paleisti mp3.

Miscreated:

Veikia pas mane elfai, bet kad nieko naudingo kolkas dar nėra.. Pabūsiu ir be elfų, gal vėliau kada įsirašysiu, kai bus kokių nors gerų elfų sukurta. :)

Puslapiai: << < (16/70) > >>

Eiti į pilną versiją