Ne į temą > Aš esu... |
Manntas |
<< < (13/19) > >> |
asrelka:
--- Citata iš: bronius69 Rugpjūčio 26, 2008, 19:20 ---retai tokių žmonių sutiksi: "Rūkymas: rūkau kaip kaminas Alkoholis: geriu daug ir dažnai" --- Baigti citatą --- Šiaip, dar ten nėra paskelbta (nes ir taip dauguma žino), kad du berniukus turiu. Ir dar pamiršai pridurti, kad toje anketoje pilna visokio MELO. Tokiems naiviems, kaip ir tu. Oi oi, vėl aš per daug kalbu. |
EPoX`:
MIeli kolegos, ramiau, nesipykite! siam pasauly ir tapi daug nesantaikos :S :-X |
asrelka:
O kas pykstasi? Ai, šiaip tai galėčiau drąsiai teigti, jog nesu jūsų kolegė. Visiškai ne ta sritis. :D |
Manntas:
--- Citata iš: bronius69 Rugpjūčio 26, 2008, 20:46 --- --- Citata iš: EPoX` Rugpjūčio 26, 2008, 20:06 ---Meetas? as uz ;D progos su Cronusu sugert nepraleisciau :D --- Baigti citatą --- manau reikia balsavimo Įrašyta: Rugpjūtis 26, 2008, 20:44 --- Citata iš: YOO Rugpjūčio 26, 2008, 20:25 --- --- Citata iš: bronius69 Rugpjūčio 26, 2008, 19:20 --- --- Citata iš: YOO Rugpjūčio 26, 2008, 19:18 ---o kam reikia tu foto ??? kas cia bus jei kiekvieno foto kelsim ? :smile: --- Baigti citatą --- retai tokių žmonių sutiksi: "Rūkymas: rūkau kaip kaminas Alkoholis: geriu daug ir dažnai" --- Baigti citatą --- na cia biski i piewas ziuriu grybauji... :) nors tiesa pasakius kas jau ruko, tai dazniausiai kaip kaminas :) bet del foto tai na bent grazi merga butu :) o gal tau ji labai grazi, bet man cia visai ne i tema... Beje nebereikalo foto istryne, vadinasi ne as vienas taip manau... na bet manau reikia gerbt vienas kito nuomone ir del to nesipyksim ;D --- Baigti citatą --- turbūt nesupratai http://asrelka.draugas.lt/ PS.viskas y tema nes tai blevyzgos --- Baigti citatą --- manau cia nieks ne i tema nes cia ne blevyzgu tema, o mano tema kur as prisistaciau save :D :P Įrašyta: Rugpjūtis 27, 2008, 09:31Be to tikrai nesipykite, nes forume tam ne vieta, uzkaskit karo kirvius. paprasciausiai patylekit ir nk neatrasykit ir vsio. :P :-X ;) |
bronius69:
--- Citata iš: asrelka Rugpjūčio 27, 2008, 08:20 ---O kas pykstasi? Ai, šiaip tai galėčiau drąsiai teigti, jog nesu jūsų kolegė. Visiškai ne ta sritis. :D --- Baigti citatą --- ką tu žinai gal jis irgi buhalteris? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |