Telefonų modeliai > 3xxx
3220 minusai ir pliusai
one:
--- Citata iš: Wyshniukas Liepos 03, 2005, 23:26 ---Ispudziai kiek teko laikyt rankose: idomus dizainas, gana greita, idomiai sviecia diodai is sonu, noretusi geresnio grazinio meniu ir ekrano didesnio, klaviatura kiek nepatogi (man bent jau) o ypac tas navigacinis mygtukas kuri daba reikia spaust per vidury kaip OK funkcija, bet cia tiesiog priprast butu galima. O ir nesigauna tas "rasymas ore", kiek teko pasiskaitinet tai reikia pirma korpusa nusipirkt, o jis kainuoja apie 100lt :-\ As nepirkciau, stai kokia mano nuomone :)
--- Baigti citatą ---
Kai tik nusipirkau, ir man nepatogu buvo tas OK, bet dabar pripratau ir labai patogu, minusas, kad tos gumytes nusilupa nuo trinties, ir reikia jas keisti... O del to klaviaturos, tai man jis patogi, nes daug zinuciu rasau, tai pripratau ir labai patogu.
egidijus4:
dizainas tik vaikams mokykloje nesiotis, klavetura nepatogi, "viduriai" kai tokiam telefonui neblogi, nors geriau butu ju dali sudeje i n6610i tai bent neblogas telefonas butu, darbinis :-\
Unguriukas:
Na va as siandien vis del to pasiemiau Nokia 3220 :) Nes nebuvo kitokiu galkimybiu kaska pasimt idomesnio ar geresnio nors man buvo nesvarbu ar jis palaiko .*wav ar .*mp3 . Man jis visai patiko vien del to kad maziukas. Daug kas raso kad nepatogus OK mygtukas su siuo dalyku nesutikciau as prie jo labai greitai pripratau. SmS zinutes rasosi labai gerai :) Labai patiko tos svieseles ir kad galima deti po galiniu dangteliu nu kokia nors foto ar panasiai tai tiek. :) Galvoju reik nusipirkt USB kabeli bet blyn 40 baksu :(
Wyshniukas:
--- Citata iš: Unguriukas Gruodžio 21, 2005, 04:32 ---Galvoju reik nusipirkt USB kabeli bet blyn 40 baksu :(
--- Baigti citatą ---
Pavartyk siuos web www.ebay.com www.bizrate.com
Unguriukas:
Pvz idejus kita kortele praso ivesti koda nu tipo mobilus priristas prie T-Mobile ar eitu man ji kaip nors atrist?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją