Telefonų modeliai > DB2xxx
S500 klaviatūros skilinėjimas
<< < (3/6) > >>
Wyshniukas:

--- Citata iš: bledis  Rugpjūčio 20, 2008, 13:03 ---Ta pati beda ir su SE w580i... Kolkas suskilo vienas mygtukas, ziuresiu ar vertetu keist i gumine klaviatura ar kazka kitko.

--- Baigti citatą ---

Tiesiai į garantinį arba Sony Ericsson atstovybę, turi pakeisti mano nuomone be didesnių bėdų, nes tai yra gamintojo brokas.
lauris47:
Skilineja tik pirmos siuntos w580 ir s500 klavieturos . Dabar jei nauja pirktum abejoju ar suskiltu .
Kad paploninti telefona buvo dedama labai plonos plastmases klavieturos , delto ir skildavo . Chemine reakcija abejoju ar viktu tarp plastmases ir dazu sluoksnio , nes nedalyvauja joks skistis . Mano nuomone
Ie_:

Manau sužinojau pakankamai ir jums bus tau naudinga jei planuojate pirkti šį modelį

Klaviatūra trūkineja tik žaliame modelyje ( su geltonu viskas gerai ) , kadangi tarp žalios splavos (dažų) ir plastmasės įvyskta kažkokia cheminė reakcija ir jie lengvai skyla. Tai buvo pranešta SonyEricsson atstovybei . Na atrodo ,kad jie tai pataisė. Skilinėja modeliai pagaminti iki 27 savaitės.

suklydai sakydamas kad su geltonu viskas gerai..
mano drauge turi geltonai ir mygtukai skilineja lygiai taip pat kaip ir zaliuju  :D
VaVis:

--- Citata iš: Ie_  Lapkričio 20, 2008, 13:29 ---

Manau sužinojau pakankamai ir jums bus tau naudinga jei planuojate pirkti šį modelį

Klaviatūra trūkineja tik žaliame modelyje ( su geltonu viskas gerai ) , kadangi tarp žalios splavos (dažų) ir plastmasės įvyskta kažkokia cheminė reakcija ir jie lengvai skyla. Tai buvo pranešta SonyEricsson atstovybei . Na atrodo ,kad jie tai pataisė. Skilinėja modeliai pagaminti iki 27 savaitės.

suklydai sakydamas kad su geltonu viskas gerai..
mano drauge turi geltonai ir mygtukai skilineja lygiai taip pat kaip ir zaliuju  :D

--- Baigti citatą ---

Suklydau neredagavęs kai reikėjo  :biggrin:

Čia parašyta : Klaviatūra trūkineja tik žaliame modelyje ( su geltonu viskas gerai )
O žemiau : ...Keli žmonės raše , kad jų geltonas S500 irgi trūkinėja =( + nuotrauka

Dabar ištaisysiu  :)
pimpausas:
o ar pakeis nes kiek zinau kalaviaturai/mygtukams garantija netaikoma
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją