Telefonų modeliai > DB2xxx |
S500 klaviatūros skilinėjimas |
<< < (4/6) > >> |
auris69:
--- Citata iš: pimpausas Sausio 07, 2009, 21:13 ---o ar pakeis nes kiek zinau kalaviaturai/mygtukams garantija netaikoma --- Baigti citatą --- turi pakeist, mano draugij jau kejte. |
smiriukas:
--- Citata iš: auris69 Sausio 07, 2009, 21:15 --- --- Citata iš: pimpausas Sausio 07, 2009, 21:13 ---o ar pakeis nes kiek zinau kalaviaturai/mygtukams garantija netaikoma --- Baigti citatą --- turi pakeist, mano draugij jau kejte. --- Baigti citatą --- Pritariu, nes aš irgi esu skaitęs,kad keičia tas klaviatūras garantinis.. |
VaVis:
Keičia , kartais į kitos spalvos :D |
borato:
Dėje skilinėja ant visų tokio tipo modelių kad ir kokia spalva būtų, ir jokia ten chemine reakcija nevyksta, tiesiog mygtukai yra per ploni ir iš prastos plastmasės :P nesu dar matęs nei vieno w580 ar s500 su nesuskilinėjusia klaviatūra (neskaitant naujų) :D |
1525:
--- Citata iš: borato Kovo 08, 2009, 22:08 ---Dėje skilinėja ant visų tokio tipo modelių kad ir kokia spalva būtų, ir jokia ten chemine reakcija nevyksta, tiesiog mygtukai yra per ploni ir iš prastos plastmasės :P nesu dar matęs nei vieno w580 ar s500 su nesuskilinėjusia klaviatūra (neskaitant naujų) :D --- Baigti citatą --- plona plasmase ir tuciaviduriai |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |