Ne į temą > Kita

Blevyzgos

Puslapiai: << < (26/324) > >>

shrekas:

--- Citata iš: smiriukas  Liepos 31, 2009, 18:50 ---Patikėk, pas mane lygiai tas pats yra su laptopu, tik aš įpratau jau, bet ir tai per skypę ir panašius dalykus ne visada rašau lietuvių kalba. :) Rašyk ir įprasi, o kad skaičius įsijungti greičiau, tai laikyk Shift ir spausk Alt, tada įsijunk anglų kalbą taip ir rašyk skaičius su tais mygtukais kur yra ąčėįšųū ir t.t., taip greičiausia ir patogiausia  rašyti (bent man). :)

--- Baigti citatą ---
Tai aš su Shift+Alt ir perjunginėju, tik pas mane 4 šriftai kompe, 2 anglų, lietuvių ir rusų, tai vis reikia pasižiūrėti ar teisingas perjungus stovi, nes kai pavarai rašyti nežiūrint į ekraną ir sakinio gale pasiziūri į rusiškus kringelius, tai norisi išvis neberašyti :D Dar ir lietuviškų bei rusiškų raidžių lipdukų niekaip neprisiruošiu nusipirkt... Tiesa, su lt raidėm jau nieko, va rusiškai jei reikia bent kelis sakinius parašyt, tai jau kankynė, maigau aklai ilgai ir nuobodžiai... Žodžiu mazochizmas gaunas :eek:

Gallardo:

Iš pradžių kol kiek įpratau irgi tekdavo maigyti aklai ilgai ir nuobodžiai. Bet čia forume niekur juk neskubi... Gali ir ilgiau pamaigyt. Deja skype rašau dar švepluodamas. Tačiau užaugsiu dar...
   Pataisykit, jei aš klystu , bet ar ne iphone 2,0 turėjo tokį "kreivą" lietuvišką vertimą, kur pusė šveplai parašyta buvo?
Įrašyta: Liepa 31, 2009, 19:26P.S gal dar iš čia esančių kas nors omnitel extra naudojates?

shrekas:

--- Citata iš: Gallardo  Liepos 31, 2009, 19:39 ---   Pataisykit, jei aš klystu , bet ar ne iphone 2,0 turėjo tokį "kreivą" lietuvišką vertimą, kur pusė šveplai parašyta buvo?

--- Baigti citatą ---
Neteko matyti sulietuvinto Iphone originalo. Žinau tik kad vienas vilnietis kūrė vertimus obuoliukams. Buvo minčių pirkti iš jo nepilnai užbaigtą 2.1 ir 2.2.1 versijų vertimą. Bet kadangi man programavimas yra tamsus miškas, o dar reikėjo sukurti apsaugą, ir ne su bet kuo, o su Assambler, tai nesiryžau. Iš dalies ir pasisekė, nes po savaitės pasklido žinia kad Dev Team išleis 3.0 versijos nulaužimą, tai kaip ir nebūtų kur dėt tų senų versijų vertimo.
Kas liečia klaidas, tai ne taip jau ir paprasta išversti keletą tūkstančių pozicijų be klaidų. Ypač kai atlygis už tai ne ypatingai didelis. Žinau tą dalyka iš kiniečių vertimo. Toks darbas reiklauja didelės koncentracijos. Dar ir dabar dažnai randu savo sukurtame žodyne senų klaidų... Bet jei kaip sakai buvo daug šveplavimo, tai vadinas versta labai neatsakingai, bele tik prastumti savo produkta...

Gallardo:

Va va , vilnietis... Ir ar ne ruselis kartais ?
Įrašyta: Liepa 31, 2009, 20:49Tiesa, buvau jau pamiršęs net. Juk šiandien iphone 3gs pasirodo Lietuvoje... Tiksliau jau pasirodė. Ką gi , kitąmet laukiam iphone 3gt su 5mpx kamera,64GB vietos, x2 greitesnio ,  ir su tuo pačiu ekranu  :biggrin:

shrekas:

--- Citata iš: Gallardo  Liepos 31, 2009, 22:14 ---Va va , vilnietis... Ir ar ne ruselis kartais ?
Įrašyta: Liepa 31, 2009, 20:49Tiesa, buvau jau pamiršęs net. Juk šiandien iphone 3gs pasirodo Lietuvoje... Tiksliau jau pasirodė. Ką gi , kitąmet laukiam iphone 3gt su 5mpx kamera,64GB vietos, x2 greitesnio ,  ir su tuo pačiu ekranu  :biggrin:

--- Baigti citatą ---
Na, vardas tai rusiskas :)
Oficialiai jo, 3GS siandien pasirodo. Teko jau keleta atrisinet, panagrinet... Turi dideliu problemu su baterijom šis aparatas, pilnas internetas nusiskundimų... Su vienu pravargau žiauriai, jei išsikraudavo pilnai- užluždavo... Tiesa, jau yra ir Apple atnaujinimas, OS 3.0.1. Gal su šia versija veiks normaliau. Su 3.0 baterijos % indikatoriai grybą pjovė.

Puslapiai: << < (26/324) > >>

Eiti į pilną versiją